Faglige brochurer - DMRI

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202718

Faglige brochurer - DMRI

Danish Meat Research Institute udgiver løbende brochurer om resultater inden for kødforskning og produktudvikling til specifikke målgrupper.

Klik på titlen og download i pdf-format.

Sikker stegning: Steg hakkebøffen sikkert – men stol ikke på farven
Anbefalinger til kokke, forbrugere og fødevarevirksomheder baseret på forskning.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Mari Ann Tørngren matn@teknologisk.dk

Sensorik: Gør dine varer et godt indtryk på kunderne?
Konsulentydelser til produktions- og forædlingsvirksomheder. I sensorisk laboratorium gennemfører vi sensoriske analyser af alle typer fødevarer og non-food produkter.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Camilla Bejerholm cb@teknologisk.dk 

WOF: Minimering af warmed-over flavour i genopvarmet svinekød 
Anbefalinger til storkøkkener baseret på forskning. Seks måder at undgå WOF,
når storkøkkenet benytter cook & chill.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Mari Ann Tørngren matn@teknologisk.dk

Krydret svinekød: Holdbart, sikkert og sundt at benytte krydderier
Anbefalinger til kokke, forbrugere og fødevarevirksomheder baseret på forskning.
Fem "stærke" argumenter for krydderier.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Mari Ann Tørngren matn@teknologisk.dk

Saltning af svinekød: Hvad ved vi?
Anbefalinger til kokke, forbrugere og fødevarevirksomheder. Fem aspekter ved saltning baseret på forskning.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Margit Dall Aaslyng mdag@teknologisk.dk

Undgå misfarvning ved vakuum- og skinpakning af oksekød
Anbefalinger til fødevarevirksomheder og andre, der håndterer og pakker kød. Årsager og mulige løsninger, når der er problemer med misfarvning af kødet ved vakuum- og skinpakningen. 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Mari Ann Tørngren matn@teknologisk.dk eller Niels T. Madsen ntm@teknologisk.dk