Gastronomi

Francisca  Listov-Saabye

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203273

Gastronomisk rådgivning

Gastronomi

Nye trends i fødevarebranchen udspringer ofte af, hvad der serveres på landets restauranter, hvorefter de med forskellig hastighed lander i fødevareindustrien og til sidst på supermarkedernes hylder. Teknologisk Institut har specialiseret sig i industriel gastronomisk innovation, hvor nye smage, råvarer og trends fra gastronomien bruges til udviklingen af nye drikke- og fødevarer til detail eller storkøkkener.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Hvilke trends rører sig indenfor gastronomien. Nye smage, nye råvarer, nye teknikker, nyt udstyr!
  • Hvordan inddrages gastronomer i jeres produktudvikling
  • Stort netværk at kokke tilknyttet, som kan bidrage med gastronomiske vinkler på din produktudvikling.
  • Industriel gastronomisk innovation. Nye smage, råvarer og trends fra gastronomien bygges ind i jeres nye produkter og koncepter
  • Gastronomisk Undergrund. Et frirum for unge legesyge og kreative kokke og konditorer, som mødes, eksperimenter og laver mad i en god sags tjeneste.
  • Foodture Lab. Et stort innovationskøkken udstyret med det nyeste udstyr inden for gastronomi og madlavning
  • Inspiration. Lad jeres kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere se jeres produkter indgå i nye sammenhænge, når kokkene slipper kreativiteten fri.

Cases