Innovation i det offentlige - Nye veje til udvikling

Jørgen  Høegh

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 52.

På billedet er der to hvide trapper indvendig i en stor bygning,

Innovation i det offentlige - Nye veje til udvikling

Det offentlige er lige som private virksomheder tvunget til at tænke i nye baner. De mærker om nogen knivens skarpe klinge for struben, når budgetterne skærpes og samtidig tvinger dem til at agere mere effektivt og innovativt. De er forpligtet til at imødekomme krav og behov fra borgere, virksomheder og politikere om løbende udvikling af offentlige ydelser. Det kræver nytænkning, nye processer og kultur og mindset-ændrende tilgange til udvikling i offentlig regi.

Det kan Teknologisk Institut hjælpe jer med
Offentlige organisationer er forskellige. Og jeres tilgang til og behov for udvikling er præget af jeres unikke organisationskultur. Derfor tilpasser vi vores indsats efter jeres ønsker og behov. Alt efter opgaven arbejder vi med forskellige, velafprøvede metoder. Succeskriteriet er, at I får en indlejret innovationskultur, der skaber målbare resultater og effekter. Det sikrer vi ved at tilpasse og indarbejde metoder til idéudvikling og innovation i jeres organisation, så I selv bliver i stand til at videreføre jeres innovationsprocesser som enhver anden drifts- og ledelsesopgave. Det uanset om I er et mindre team, en afdeling eller en hel organisation.

Eksempler på indsatsområder i jeres organisation/lokalområde kan være:

Innovationsforløb skal skabe idéer, koncepter og målbare resultater
Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder arbejder seriøst, målrettet og resultatorienteret med innovation. Vi har i mere end 20 år hjulpet organisationer og virksomheder i alle størrelser med at skabe innovation i praksis.

Læs på denne side om de løsninger, metoder og projekter, som kan hjælpe jeres organisation med at starte nye eller løfte nuværende innovationstiltag. Og find inspiration i de udfordringer, som vi allerede har løst for en række offentlige organisationer.