Kødprodukter og produktudvikling

Anette Granly Koch

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 39.

Kødprodukter og produktudvikling

Kødprodukter og produktudvikling

Sundhed er i fokus og mange virksomheder arbejder med at udvikle nye kødprodukter med f.eks. lavt salt indhold og lavt fedt indhold. Samtidigt skal produkterne være velsmagende, sikre, sunde og have en god holdbarhed.
Vi arbejder med udvikling af kødprodukter med mindre salt, mindre fedt og færre tilsætningsstoffer samt ser på mulighederne i nye spændende måder at kombinere kød med f.eks. grøntsager, tang, korn og urter og i at fremstille kødprodukter med ny skånsom teknologi.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Eksportautoriseret Pilot plant hvor dine ideer til nye kødprodukter kan afprøves og optimeres
  • Optimeret brug af dine nye ingredienser i kødprodukter
  • Testproduktion i eksportautoriseret pilot plant
  • Reduktion af f.eks. fedt, salt og tilsætningsstoffer i dine kødprodukter uden at udbytter, kvalitet, sikkerhed og holdbarhed forringes
  • Fastlægge skånsomme processer, som giver god kvalitet og høj fødevaresikkerhed
  • Dokumentere nyt udstyrs anvendelighed til kødprodukter
  • Helhedsløsninger som ser på funktionelle egenskaber, kvalitet, sikkerhed og holdbarhed af kødprodukter
  • Faglig sparring på valg af ingredienser og processer til kødprodukter 
  • Optimering af udbytte og kvalitet via valg af ingredienser og processer til produktion af kødprodukter

Cases