Operatørkurser i foder- og fødevareproduktion

Per Lang Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 68.

Operatørkurser i foder- og fødevareproduktion

Operatørkurser i foder- og fødevareproduktion

Vi tilbyder operatør-kurser på vores pilotproduktionsanlæg i Kolding eller efter aftale hos jer.

Formålet med kurset er at give deltagerne indsigt i dele af en foder- og fødevareproduktion. Kurset kan sammensættes efter behov af en række moduler med fokus på både teori og praksis:

1) Råmateriale – betydning af et råmateriales egenskaber, gennemgang af kvalitetsparametre

  • Hvorledes forskelligt råmateriale fungerer og reagerer i en blanding
  • Additiver og processering af additiver
  • Kvalitetsparametre
  • Problemer med krydskontaminering

2) Formaling og blanding

  • Hvilke muligheder findes der for formaling
  • Hvad bør man vælge til hvilket behov

3) Forbehandling og praksis

  • Gennemgang af forskellige forbehandlingsmetoder
  • Produktseparation

4) Konditionering

  • Gennemgang af proces og maskineri

5) Ekstrudering og praksis

  • Teori omkring ekstrudering
  • Sammensætning af selve ekstruderingsmaskinen
  • Skruekonfiguration
  • Matriceplade
  • Indstillingsmuligheder
  • Vedligeholdelse
  • Additiver i en ekstruderingsproces

6) Forbehandling og praksis

  • Gennemgang af forskellige forbehandlingsmetoder
  • Produktseparation

7) Konditionering

  • Gennemgang af proces og maskineri

8) Tørring og køling

  • Indstilling af parametre i tørring og køling

9) Coating

  • Coating – indstilling af tryk, vakuum og mængde af olie
  • Hvorledes man opnår et fedtfattigt versus ikke fedtfattigt produkt

10) Kvalitetssikring

  • Hygiejne aspekter
  • Hvorledes sikre, at slutprodukt har den ønskede kvalitet

Cases