Produktionsoptimering i kød- og fiskeindustrien

Ove  Vasvari

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202185

Produktionsoptimering

Produktionsoptimering i kød- og fiskeindustrien

Et moderne slagteri kræver en moderne slagteteknik. Vi udfører opgaver i kød- og fiskeindustrien, der er med til at sikre vores kunder en forbedret konkurrenceevne på baggrund af en større værdiskabelse i deres produktion.

Vores konsulenter er specialister i på forskellig vis at analysere flowet i produktioner. 
På medarbejdersiden sker det ved at kigge på organisationsstruktur og uddannelse.

På produktionssiden kigger vi på, hvordan produktionen lever op til kundespecifikationerne og justerer produktionen til, hvis nødvendigt. Det giver et samlet set et resultat, der er med til at øge produktiviteten og forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden.

Vores slagtefaglige medarbejdere har desuden opbygget en solid teknisk viden og knowhow ved at assistere på automatisering- og robotløsningsopgaver i andre dele af vores virksomhed. Med den specifikke kombination som ballast, er det muligt for dem at undervise medarbejdere i kødindustrien i at betjene nye maskiner. For at kunne opnå den højst mulige teknologiudnyttelse er det nemlig vigtigt at vide, hvordan mennesker og maskiner interagerer, og her har vores konsulenter en særlig fordel, idet de har indgående kendskab begge dele.

Desuden har vi som de eneste i Danmark rettigheder til at undervise og afholde eksamen i den såkaldte tidsstudieuddannelse, der uddanner tidsstudieteknikere. Denne uddannelse kræver, at man består en eksamen hvert halve år, da tidsstudieteknikere har en central rolle på slagterierne.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Effektivitetsforbedringer på slagtelinjen, i udskæringen og udbeningen
  • Træning af personale, installering og implementering i forbindelse med ny teknologi
  • Forbedret ressourceeffektivitet ved hjælp af reduktion af energiforbrug og bedre adskillelse af vand og affald
  • Produktivitetsoptimering
  • Metode og frekvensstudier af arbejdsoperationer
  • Produktionsfremmende lønsystemer