Produktudvikling - Drikke- og fødevarer

Anders  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 57.

Produktudvikling - Fra gastronomi til industri

Produktudvikling - Drikke- og fødevarer

Trænger I til nye øjne og øget fremdrift på produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer eller er udviklingsprocessen gået i stå pga. en teknisk udfordring kan Teknologisk Institut hjælpe. Med et fokuseret produktudviklingsforløb kan din virksomhed nå langt på kort tid. Gastronomien er den kreative drivkraft bag et produktudviklingsforløb på Teknologisk Institut. Koblet med tekniske og sensoriske kompetencer samt et indgående råvare- og ingredienskendskab står vi parate til både at igangsætte dit udviklingsforløb eller hjælpe dig godt videre i et påbegyndt forløb.

Ønsker I en uvildig faglig analyse af jeres produkts fordele i f.eks. et storkøkken eller privatkøkken og dermed stå med stærke salgsargumenter til foodservice eller detail, kan Teknologisk Institut også hjælpe.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Udvikling

  • Hands-on udvikling i Foodture Lab. Udvikle og udvælge prototyper
  • Gå fra opskrift til recept – samt fra prototype til storskalaproduktion
  • Løsning af tekniske udfordringer i en igangværende udviklingsproces
  • Struktureret produktudviklingsproces som sikrer fremdrift
  • Konceptudvikling, kategoriudvikling
  • Udvikling og kvalificering af ideer til nye produkter eller smagsvarianter

Dokumentation af fordele

  • Hands-on afprøvninger og analyse af fødevarer til foodservice og detail
  • Analyse af produkternes tidsforbrug, håndtering, omkostning, spisekvalitet og andre parametre som defineres sammen med jer

Case