Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Animalsk fødevareproduktion

Eva  Søndergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203269

Animalsk fødevarekvalitet

Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Animalsk fødevareproduktion

Mørhed og smagen af kød og fedtsyreprofilen af mælk er nogle af de karakteristika, som kan styres via det foder, som kvæget får. På Teknologisk Institut kan vi hjælpe med undersøgelser af sammenhængen mellem nye fodertyper og den kvalitet af kød og mælk, som i sidste ende tilfalder forbrugerne.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Forbrugertrends i forhold til mælke- og kødkvalitet
  • Afprøvninger af ny foder hos kvægproducenter
  • Smagsforsøg på kød og mælk i Foodture Lab med gastronomer, storkøkkener og forbrugere
  • Arbejde med hele værdikæden fra kvægproducenter til grossister, detail og food service

Case