Produktudvikling - fødevarer - Erfagruppe for produktudvikling

Line Ahm Mielby

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 64.

En masse hænder til fokusgruppeinterview om fødevarer

Produktudvikling - fødevarer - Erfagruppe for produktudvikling

Netværksgruppe for Produktudviklere

Hos Teknologisk Institut har vi et netværk for produktudviklere fødevarer og ingrediens industrierne. Her skaber vi muligheden for sparring og samarbejde i et lukket og fortroligt forum.

 

Hvad kan et medlemskab af PuvERFA hjælpe dig med?
Arbejder du som produktudvikler i en fødevare- eller ingrediensvirksomhed – og mangler du ligesindede at sparre med? Så er du ikke alene.
På Teknologisk Institut får vi mange henvendelser fra produktudviklere, der har brug for at sparre og dele erfaringer med andre produktudviklere. Denne ERFA gruppe er oprettet med fokus på netop dette, at sparre og lære fra hinanden.

I netværksgruppen organiseres to årlige fysiske møder med præsentationer fra relevante specialister samt opdateringer om de seneste innovationer inden for industrien. Medlemmer af PuvERFA har indflydelse på indholdet og emnerne for disse møder.

  • Online lukket forum hvor medlemmer i fortrolighed kan diskutere spørgsmål relateret til produktudvikling
  • Erfaringsudveksling
  • Fortrolighed
  • Fællesskab med andre fra samme ansvarsområde
  • Nyeste viden
  • To fysiske dage hvert år med skiftende lokation mellem Aarhus og Taastrup eller hos udvalgte medlemmer.


Virksomheder der er interesserede i at blive medlem, kan deltage med 1 person på det førstkommende møde og derefter tage stilling til medlemskab.


 

Hvem kan deltage?
Netværksgruppen henvender sig til produktudviklere i danske virksomheder, som arbejder med fødevarer og ingredienser.

Alle tilmeldte virksomheder har mulighed for at deltage med op til 3 personer til hvert møde. Til hvert fysisk møde vil der være et fagligt oplæg, samt mulighed for erfaringsudveksling. Det er op til en selv, hvad man deler og der er mulighed for sparring i mindre grupper, hvor der tages hensyn til konkurrencevilkår.

 

Pris

For 2024 er prisen 6.995 kr. ekskl. moms pr. virksomhed.
Det dækker:

  • Udlæg til eksterne oplægsholdere
  • Mødearrangementer
  • Referater
  • Administration af ERFA-gruppen
  • Online lukket forum hvor du som medlem i fortrolighed kan diskutere spørgsmål relateret til produktudvikling.

Næste møde i PuvERFA

10. april i Aarhus

Program:

  • 10.00-10.15 Løbende ankomst og kaffe
  • 10.15-10.20 Velkommen til og dagens program
  • 10.20-11.20 PRODUKTUDVIKLING HOS LAKRIDS BY BÛLOW - i spændingsfeltet mellem passion, kreativitet og LAKRIDS LOVERS v/ Francisca Listov-Saabye, head of product development at Lakrids by Bülow
  • 11.20-12.15 BRING YOUR OWN CASE STORY - idéer i fællesskab sammen med Francisca Listov-Saabye
  • 12.15-13.00 Frokost i gæstekantinen
  • 13.00-13.10 Introduktion til AI i fødevarevirksomheder v/ Line Ahm Mielby
  • 13.10-14.00 Anvendelse af AI i produktionen af kaffe hos BKI kaffe v/Philipp Trénel, Teknologisk Institut
  • 14.00-14.15 Kort pause
  • 14.15-14.45 Diskussion og perspektivering på dagens program, samt nye perspektiver på produktudvikling og AI i forhold til medlemmerne
  • 14.45-15.00 Næste møde

 


Tilmeld dig netværket her. (Online tilmelding åbnes)