Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Fødevarerådgivning

Anette  Gravgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203272

Fødevarerådgivning

Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Fødevarerådgivning

Andre øjne kan skabe klarhed og fremdrift i jeres fødevareinnovation og kan komplementere den viden I selv har indenfor fødevarer. På Teknologisk Institut har vi et bredt spektrum af fødevarekompetencer, som kan hjælpe jer videre med jeres produkt- og forretningsudvikling.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Trends. Hvilke trends rører sig indenfor gastronomien og i jeres kategorier af drikke- og fødevarer
  • Innovation. Hvordan sikrer I innovationshøjden i jeres produkter
  • Gastronomi. Hvordan inddrages gastronomers skæve vinkel på råvarer samt færdige koncepter og produkter
  • Råvarer. Hvilke råvarer kan med fordel vælges og hvordan forventes de at reagere i den forarbejdede fødevare.
  • Sensorik. Rammer produktet forbrugerens smag
  • Mikrobiologi.  Hvilke mikrobiologiske aspekter skal I være opmærksomme på i jeres drikke- eller fødevare
  • Klargøring af jeres drikke- eller fødevarer til detailhandel
  • Fermentering. Hvilke muligheder ligger der generelt indenfor fermentering og hvordan kommer I i gang
  • Inspiration. Hvorledes kan jeres produkter anvendes i nye sammenhænge
  • Idégenerering. Forslag til mulig kategoriudvikling eller line extension.
  • Prototyping. Fra idé til opskrift på en skalerbar prototype 
  • Opskalering. Fra produktidé eller småproduktion til produktion i storskala

Case

Nye muligheder med rapsolie