Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Fra gastronomi til industri

Anette  Gravgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203272

Produktudvikling - Fra gastronomi til industri

Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Fra gastronomi til industri

Trænger I til nye øjne og øget fremdrift på produktudviklingen af nye fødevarer eller drikkevarer eller er udviklingsprocessen gået i stå pga. en teknisk udfordring kan Teknologisk Institut hjælpe.

Med et fokuseret produktudviklingsforløb kan din virksomhed nå langt på kort tid. Gastronomien er den kreative drivkraft bag et produktudviklingsforløb på Teknologisk Institut. Koblet med tekniske og sensoriske kompetencer samt et indgående råvare- og ingredienskendskab står vi parate til både at igangsætte dit udviklingsforløb eller hjælpe dig godt videre i et påbegyndt forløb.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Nå langt på kort tid

  • Struktureret produktudviklingsproces som sikrer fremdrift
  • Konceptudvikling, kategoriudvikling
  • Udvikling og kvalificering af ideer til nye produkter eller smagsvarianter
  • Hold af tværprofessionelle specialister som udvikler og udfordrer dit udviklingspotentiale
  • Hands-on udvikling i Foodture Lab. Udvikle og udvælge prototyper
  • Gå fra opskrift til recept – samt fra prototype til storskalaproduktion
  • Løsning af tekniske udfordringer i en igangværende udviklingsproces

Smagen i centrum

  • Sensorik. Rammer produktet forbrugerens smag
  • Optimering af råvare. Hvilke råvarer vælges og hvordan reagerer de i den forarbejdede fødevare.
  • Trends. Hvilke trends rører sig indenfor gastronomien og jeres kategorier
  • Smagstest på madfestivaler eller lignende. Tests gennemføres efter internationale standarder for god markedsanalysepraksis og med baggrund i sensorisk metodik. Alle forbrugertest præsenteres i skriftlig rapport med konklusioner og anbefalinger til de deltagende virksomheder.

Case

Frugtbart: 20 virksomheder fra tre lande skaber nye forretningsidéer

Innovation camp knækker koden til udnyttelsen af æbletrester

Skabelsen af en dansk gin

Sådan knækker du koden til åben fødevareinnovation i praksis