Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Vidensynteser fødevarer

Eva  Søndergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203269

Vidensyntese fødevarer

Produktudvikling - Drikke- og fødevarer - Vidensynteser fødevarer

Skal I i gang med et produktudviklingsforløb indenfor drikke – eller fødevarer og mangler I overblik over eksisterende viden, så kan Teknologisk Institut hjælpe med en vidensyntese. Syntesen er en skriftlig rapport, som analyserer, diskuterer og sammenfatter faglig viden fra den videnskabelige litteratur og andre faglige artikler på et emne udvalgt af jer. På den måde sparer I tid og undgår at overse væsentlig viden.

Syntesen kan også bruges som grundlag for en ansøgning til et større forsknings- og udviklingsprojekt.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Overblik og sammenfatning af videnskabelig litteratur og forskningsresultater indenfor et udvalgt emne indenfor fødevarer. Eksempelvis produktegenskaber, indholdsstoffer, ny teknologi eller human ernæring.
  • Skabe klarhed om bestemte problemstillinger i en produktudviklingsfase
  • Viden som input til beslutningsprocesser, når I udvikler nye produkter og koncepter
  • Nye kilder og dokumentation 

Case

  • Vidensyntese for sundhedsvisionen