RFID's rolle i fødevaresikkerhed for forbrugeren

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

RFID's rolle i fødevaresikkerhed for forbrugeren

Case: Hurtig chokoladekage i Mikroovn
Denne dejlige chokoladekage fyldt med chokoladestykker er let at bage i den nye bæredygtige emballage til mikrobølgeovn. Alt, hvad du skal gøre, er at tilsætte vand og olie. Mængden er afpasset til en bageform. Når chokoladekagen er bagt, pyntes den med glasur. Glasur: 2 spsk. kogende vand, 200 g flormelis.

Tilberedningstid: Ca. 8 min. ved en effekt på ca. 800 W.

Ingredienser: Sukker, hvedemel, vegetabilsk olie, chokolade, æg, hævemiddel E500, vanille. Nettovægt: 375 g

Næringsindhold pr. 100 g (færdigbagt):
Energi (kJ): 2300
Energi (kcal): 547
Protein (g): 4,9
Kulhydrater (g): 48
heraf sukkerarter (g): 23
Fedt (g): 30
heraf mættede fedtsyrer (g): 1
Kostfibre (g): 1
Natrium (g): 0,08

 

Advarer om at her skal forbrugeren passe særligt påADVARSEL FOR ALLERGIKERE:

 - Kan indeholde spor af nødder.

 - Indeholder Gluten