Sensorisk kvalitet

Anne Camilla Bejerholm

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202559

sensorik hj side

Sensorisk kvalitet

Fødevarers smag er en væsentlig faktor for forbrugernes kvalitetsopfattelse og vurdering. Derfor har fødevareproducenter et stort behov for viden om den sensoriske kvalitet af produkterne.

DMRI kan tilbyde akkrediterede, sensoriske analyser og råder over et panel, der blandt andet er højt specialiseret indenfor animalske produkter med særligt fokus på kødets tekstur og smag.

Det sensoriske laboratorium er akkrediteret af DANAK.

Hvad kan DMRI hjælpe dig med?
Det sensoriske laboratorium udfører:

  • Sensoriske analyser – forskelstest, profilanalyser
  • Forbrugerundersøgelser

Det sensoriske laboratorium rådgiver om:

  • Implementering og anvendelse af sensorisk kvalitetskontrol
  • Nye sensoriske metoder til brug for kvalitetskontrol og produktudvikling

 

Artikel

Jensen, K.; Bejerholm, C. (2013) Fødevaremagasinet nr. 8 side 20-21

      

- dit værktøj til en ensartet og efterspurgt kvalitet i produktionen

Kursus

Produktark