Udvikling af unikke nanocoatings til industrien

Kenneth Brian Haugshøj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 33 04.

Udvikling af unikke nanocoatings til industrien

Hos Teknologisk Institut Nano- og Mikroteknologi udvikler vi coatings til produkter, der kræver et vand- eller olieafvisende filter, så produktet ikke bliver ødelagt, når det bruges. Det kan være mikrofoner eller headsets, der skal klare spyt og sved fra brugeren, uden at væskerne trænger ind i elektronikken og ødelægger produktet.

Vi har ikke én færdig løsning, men udvikler den hydro- og oleofobe coating, der passer til dit produkts materiale og anvendelse. Med vores store ekspertise inden for materialekarakterisering har vi mulighed for at undersøge ned på nanoskala, hvordan vi strukturerer eller ændrer en coating. Kort sagt giver vi dig viden om den kemiske sammensætning. Læs mere om materialekarakterisering.

Færre reklamationer og reparationer
Vores kompetencer har vi blandt andet brugt til at fremstille en coating til høreapparater for den danske høreapparatproducent Widex A/S. Et høreapparat bliver udsat for både vand og olie i form af sved og fedt fra ørevoks, når det bruges. Indtrængen af ørevoks og fugt i et høreapparats elektroniske dele forårsager korrision og efterfølgende fejl i apparatet. Derfor har coatingen både stor værdi for brugeren, som oplever færre tekniske problemer, og for producenten, som får færre reklamationer og reparationer.

Vi kan også hjælpe dig
Har du udfordringer med indtrængen af væsker i dit produkt, hjælper vi også gerne dig med en coating, der matcher produktet. Kontakt os for en uformel snak, og hør om mulighederne.

Læs mere om de forskellige arbejdsområder inden for nano- og mikroteknologi.