Velfærdsteknologi - Ydelser

Jørgen  Løkkegaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 70.

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi - Ydelser

CareNet - nationalt netværk for velfærdsteknologi
CareNet er et aktivt netværk, der sætter udvikling, anvendelse og udbredelse af sundheds- og velfærdsteknologi på dagsordenen i en national kontekst. Formålet er at skabe samspil og synergi mellem aktørerne på området og at øge fokus på de teknologiske muligheder, der er en del af løsningen på udfordringerne i velfærdssektoren.

Den Offentlige Lederuddannelse (DOL)
Bliv stærk til ledelse i velfærdsteknologiske udviklingsprocesser med fokus på perspektivskifte samt ledelse i velfærdsteknologisk vurdering, implementering og opfølgning.

Den interaktive undervisningsrobot NAO
Robotten NAO er den mest anvendte humanoide robot til forskning og uddannelse verden over. Dens popularitet skyldes især de nye muligheder den giver for på en sjov og motiverende måde at forbinde teori og praksis inden for en bred vifte af naturvidenskabelige og robotteknologi-relaterede områder.

Eksport af sundheds- og velfærdsteknologi
Ønsker du at udbrede din virksomheds sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og services til andre lande? Center for Velfærds- og Interaktionsteknologi ved Teknologisk Institut hjælper dig med at blive klar til nye eksportmarkeder.
 
Vil I sikre jer, at I har fuldt udbytte af jeres investering i velfærdsteknologi, og at jeres teknologier bliver anvendt optimalt i plejen og ikke bare står og samler støv? Så bestil et Implementeringstjek hos Teknologisk Institut og få identificeret, hvilke af jeres teknologier I har succes med, og hvilke der
er et større potentiale i.
 
Velfærdsteknologikonsulent-uddannelsen
Bliv klædt på til dine opgaver som velfærdsteknologikonsulent hos Teknologisk Institut.
 
VTV - VelfærdsTeknologiVurdering
Gennem test og afprøvninger af velfærdsteknologier giver vurderingen viden om, hvilken betydning velfærdsteknologien har i forhold til teknologien, borgeren, økonomien og medarbejder/organisationen. Evalueringerne fokuserer på velfærdsteknologiernes evne til under sikre, trygge og systematiske forhold at give bedre kvalitet af velfærdsydelser og servicer, samt give bedre udnyttelse af de ressourcer der indgår i leveringen af dem.
 
Servicetjek i virksomheder
Vil i skabe mere værdi for kunden end jeres konkurrenter gør og samtidigt generere mersalg? Læs mere i linket ovenfor og tag kontakt til os.