Verdens 25 fedeste energizers

Eva-Carina  Nørskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202396

Verdens 25 fedeste energizers

Foto af mappe med energizersEfter mange forespørgsler har Teknologisk Institut samlet en mappe med 25 energizers, som er velegnede til møder, kurser og konferencer. Energizers er fysiske og mentale øvelser af 5-10 minutters varighed, som kan bruges til at skabe koncentration og energi og øget kreativitet.

Energizerne i mappen er valgt, fordi de er afprøvet, enkle, effektive og nogenlunde driftsikre. På Teknologisk Institut har vi brugt energizers i mange år i forbindelse med et utal af kurser, konferencer, møder og andre former for procesfacilitering. Vi bruger ikke kun energizers på andre, men bruger dem også selv. Ingen tvivl om, at de virker!

Mappen er delt op i forskellige typer af energizers, alt efter hvilken hovedfunktion de har, men fælles for dem alle er, at du kan bruge dem til at skabe energi, variation og en glad og afslappet stemning.

  • De kloge: Kræver, at du tænker hurtigt.
  • De brændende: Kræver koncentration og fokus.
  • De sjove: Kræver humor og vanvid.
  • De fysiske: Kræver fysisk udfoldelse.
  • Powermingling: Vi får viden om hinanden hurtigt og sjovt.

Denne mappe kan rekvireres for 250 kr. ekskl. moms.