Auto-ID center - videncenter for automatiske ID-teknologier - RFID Test

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Auto-ID center - videncenter for automatiske ID-teknologier - RFID Test

Alle UHF læsere kan læse såvel EPCglobal Gen1 og Gen2 tags. Desuden råder E&T over et antal forskellige HF læsere samt system, der opererer på mikrobølgeområdet med aktive tags indeholdende temperatursensor.

Samtidig med testen, vil der blive gennemført stregkodeverifikation af EPC Global Inc.-indholdet på den trykte RFID-label, da mange led i forsyningskæden formentlig ikke vil benytte RFID fra starten.

Endelig vil der på opfordring blive etableret en kalibreret måle-/vejeservice til brug for at sikre aflæsning af korrekte stamdataoplysninger efter DADAS' specifikationer og krav om højde, længde, bredde og vægt.

For mere avancerede RFID-tags, class II og opefter med historikopsamling af fx. temperatur, vibration, hele transportforløb eller produktkontamineringer, kan der skabes reproducerbare forløb, som efterfølgende kan verificeres i RFID-testcentret ved at udnytte E&T's tilstødende akkrediterede transportsimulerings- og materialelaboratorium.

Beskrivelse af testforløb i forskellige faser i forsyningkæde inkl. transport

Teknologisk Instituts RFID test- og videncenter er medlem af EPCGlobal Inc.

RFID test og videncenter medlem af EPCglobal

Se endvidere videopræsentationen i følgende link:

http://www.teknologisk.dk/specialister/18128