BedreInnovation 2012 - Hvordan skal 900 mio. kr. fordeles?

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

BedreInnovation 2012 - Hvordan skal 900 mio. kr. fordeles?

Til efteråret 2012 skal Rådet for Teknologi og Innovation fordele 900 mio. kr. til nye projekter til gavn for dansk erhvervsliv. Men hvilke nye forsknings- og udviklingskompetencer skal GTS-institutterne opbygge? Og hvilke teknologiske servicetilbud skal de udvikle til gavn for de danske virksomheder? Det bliver der nu åbnet op for en diskussion af på BedreInnovation.dk.

BedreInnovation Logo - 2012

Bag hjemmesiden står Styrelsen for Forskning og Innovation. Hjemmesiden åbnede den 17. april.

På bedreinnovation.dk kan virksomheder, interesseorganisationer og andre interessenter frem til den 8. juni 2012 deltage i debat om mere end 110 forslag fra de ni GTS-institutter.

Forslagene spænder vidt inden for kategorierne: Energi, informationsteknologi, klima og energi, materialeteknologi, produktionsteknologi, service og offentlig innovation samt sundhed og fødevarer.

På baggrund af dialogen med erhvervslivet og andre interessenter vil GTS-institutterne efterfølgende færdiggøre deres forslag til resultatkontrakter.

Det er Rådet for Teknologi og Innovation under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, der i sidste ende skal vurdere GTS-institutternes endelige forslag til resultatkontrakter og bestemme, hvilke aktiviteter der skal have offentlig støtte.

Læs mere og giv din mening til kende her: BedreInnovation.dk.

Fakta om GTS
GTS-nettet består af 9 almennyttige GTS-institutter. GTS-nettet understøtter innovationen i dansk erhvervsliv ved at sælge viden og rådgivning på almindelige kommercielle vilkår. De samarbejder med virksomheder og offentlige institutioner om blandt andet udvikling og implementering af ny viden, test, proces- og produktoptimering, kvalitetssikring, certificering og benchmarking.

GTS-nettet har en årlig omsætning på ca. 2,8 mia. kr. og beskæftiger ca. 3.400 medarbejdere. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser medfinansierer risikovillig opbygning af viden på institutterne ved at indgå resultatkontrakter om viden-opbygning inden for nye fremspirende videnfelter på forkant af efterspørgslen på det private marked. Resultatkontrakterne udgør ca.10% af GTS-nettets omsætning.

De 9 GTS-institutter er:

  • Agrotech
  • Alexandra Instituttet
  • Bioneer
  • Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut
  • Dansk Fundamental Metrologi
  • DELTA
  • DHI
  • FORCE Technology
  • Teknologisk Institut

Links

Kontakt
For yderligere information kontakt Peter Abel Nielsen, tlf. 7220 2799 eller via e-mail til penn@teknologisk.dk.