Bog fra Teknologisk Institut: Nye innovationsformer

Helle Greve Barslev

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 28.

Bog fra Teknologisk Institut: Nye innovationsformer

Innovation og løbende forretningsudvikling er blevet et must i forhold til at kunne begå sig i den globale konkurrence af i dag. Dette kan være meget vanskeligt for små og mellemstore virksomheder, idet tiden her nemt bliver opslugt af den daglige drift. Derfor gælder det om at sprede viden om praktiske værktøjer og interessante strømninger, der sigter på at skabe udvikling – uden brug af en omfattende intern udviklingsafdeling.

I regi af projektet Next Practice – nye innovationsformer i mindre virksomheder har Teknologisk Institut udgivet bogen ”Nye innovationsformer”, hvori præsenteres en række nye innovationsmetoder og tendenser, som allerede har vist lovende resultater, men som med fordel kan udbredes yderligere i dansk erhvervsliv.

Innovationsformerne beskrevet i bogen ligger for hovedpartens vedkommende inden for den åbne innovationstankegang, hvad enten  det  gælder inddragelse af forskellige eksterne aktører og co-creation af værdi, eller det  gælder et  udvidet værdibegreb som drivkraft for innovation. Dog er der også nogle kapitler, som i højere grad fokuserer på andre metoder og tendenser, som vi i projektet har erfaret,  at virksomheder i dag bør være opmærksomme på. Det gælder kapitlerne om prototyping,  medarbejderdreven innovation, branding og servitization.

Hvert kapitel kan stå alene og læses efter umiddelbar interesse, men samlet set tegner bogen et billede af et nuanceret innovationslandskab med spændende perspektiver for den fortsatte forretningsudvikling i danske virksomheder.

Se nedenfor bogen i sin helhed:

Bogen kan ligeledes findes på projektets site www.next-practice.dk.