CareLab byder velkommen til tre nye teknologier

Anders Lyck Fogh-Schultz

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 87.

CareLab byder velkommen til tre nye teknologier

Virksomheden ArojHuntleigh er med tre velfærdsteknologiske løsninger ny udstiller i CareLab

SEBA: Løsning til stillingsskift fra rygleje til siddende stilling på kanten af sengen

Seba er et nyt forflytningsredskab, der er designet til at minimere fysisk overbelastning blandt plejepersonalet, når plejemodtageren hjælpes ud af sengen. Seba er designet til sikkert og ubesværet at flytte fx en plejemodtager fra rygleje til siddende stilling på kanten af sengen – og tilbage igen – i én enkelt bevægelse. Produktet, der netop har vundet en Red Dot Design Award for produktdesign, vejer 4,5 kilo og er kendetegnet ved, at det kan tages med på besøg hos forskellige borgere.

Læs mere her
 

 

SARA Stedy: Mobilitetsfremmende løftehjælpemiddel

Sara Stedy er et forflytningsredskab, der hjælper plejepersonalet med at flytte plejemodtageren fra sengen og fx ud til badeværelset eller lignende transportafstand inden for få meter. Sara Stedy er en videreudvikling af det populære hjælpemiddel Stedy, som er et gennemprøvet mobilitetsfremmende hjælpemiddel, der motiverer de mere mobile plejemodtagere til selv at stå op. En af fordelene ved Sara Stedy er, at borgeren eller plejemodtageren kommer op og sidde i en højde, der svarer til øjenhøjde på plejeren.

Læs mere her
 

 

CARENDO: En ergonomisk universalhygiejnestol til assisteret badning

Carendo er en universal hygiejnestol til de mere afhængige plejemodtagere. Stolen reducerer den statiske belastning og sparer tid for plejepersonalet ved at nedbringe antallet af forflytninger der er nødvendige for af og påklædning af plejemodtageren. Samtidig gøres hygiejnerutinerne sikrere, mere behagelige og mere værdige for plejemodtageren. Stolen er udstyret med håndkonsol og er batteridrevet. 

Læs mere her