De skjulte helte – produktivitetssucceser i dansk industri

Leif Henrik Jakobsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 74.

De Skjulte Helte er virksomheder i dansk industris mellemklasse, som klarer sig exceptionelt godt og har stor succes på de globale markeder – uden at være kendte i bredere kredse.

De skjulte helte – produktivitetssucceser i dansk industri

Danmarks skjulte helte

De skjulte helte er virksomheder i dansk industris mellemklasse, som klarer sig exceptionelt godt og har stor succes på de globale markeder – uden at være kendte i bredere kredse. Det viser Teknologisk Instituts analyse De skjulte helte – produktivitetssucceser i dansk industri.

Kendetegnende for virksomhederne er, at de har mere end 10 år på bagen og klarer sig godt i både krise- og væksttider ved at fastholde en forsat vækst i produktiviteten og et god greb om deres (eksport-)markeder.

Formålet med analysen var at afdække virksomhedernes økonomiske performance og belyse, hvordan deres strategi og forretningsudvikling er afgørende for deres udvikling. Analysen bidrog dermed med ny viden om, hvad der skal til for at fastholde og styrke vare- og industriel produktion i Danmark – med et perspektiv på vækst og jobskabelse.

Analysen blev udarbejdet for Styrelsen for Forskning og Innovaton.

Download rapporten De skjulte helte - Produktivitetssucceser i dansk industri.

De kan læse analysens hovedkonklusioner i folderen