Digital forretningsstrategi

Robert  Sigaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 33.

Digital forretningsstrategi, Center for Idé & Vækst

Digital forretningsstrategi

Skab nye forretningsmuligheder og udvikling med sociale medier og communities. Du kan styrke din virksomhed med en veldefineret digital strategi som en naturlig del af den overordnede forretningsstrategi. Flere og flere virksomheder og organisationer er til stede på Facebook, Twitter, LinkedIn osv. For at sikre et stærkt og effektivt udbytte af den tid og de ressourcer, det kræver, er det nødvendigt med en målrettet indsats med fokus på målgrupper, drift og målbarhed.

Når du vælger at bruge sociale medier og digitale teknologier i professionelt øjemed, åbner du op for mulighederne for involvering og dialog med kunder og brugere. Med den rigtige tilgang kan denne interaktion bruges i udviklingen og test af nye produkter og services, samt som en stærk kanal til branding, salg, relationsopbygning og marketing.  Der er derfor mange økonomiske og udviklingsmæssige fordele ved at integrere digitale og sociale medier som en målbar, integreret del af forretningsplanen.

Hvad kan Idé & Vækst, Teknologisk Institut hjælpe dig med?