EBTC-programmet

Moses Dachariga Mengu

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 88.

EBTC-programmet

European Business and Technology Centre i Indien (EBTC) har til formål at fremme samarbejde mellem virksomheder og forsknings & udviklingsinstitutioner i Europa og Indien inden for forskning, videnskab og teknologi. EBTC er et program medfinansieret af Den Europæiske Union, implementeret af et konsortium ledet af EUROCHAMBRES - Sammenslutningen af ​Europæiske Handelskamre og Industri. Konsortiet består af 16 partnere fra hele EU - erhvervsorganisationer, uddannelsesinstitutioner og forskningsinstitutter – som alle har en solid track-record inden for deres respektive arbejdsområder.

Teknologisk Institut har været en aktiv partner siden opstarten af EBCT. Gennem vores deltagelse i EBCT og vores adgang til centrale aktører på det indiske marked, kan vi hjælpe virksomheder og forskere med at udvikle eksport, nye forretningsmuligheder og teknologioverførsel inden for energi, miljø, transport og bioteknologi.

Udover sektorspecifik vejledning kan EBTC yde støtte og vejledning om markedsadgang, handel og investeringsspørgsmål. De aktiviteter, som EBTC tilbyder, omfatter sektor-specifikke begivenheder og aktiviteter (f.eks. flagship missions), markeds information og forskellige typer af tjenester, såsom assistance til match-making og selskabsdannelse. Aktiviteterne udføres via EBTCs hovedkontor i Delhi eller via de regionale kontorer i Mumbai, Bangalore og Kolkata.