Ekspertnetværk

Annette  Skyt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 68.

Ekspertnetværk og global viden produktkortforside

Ekspertnetværk

Få hurtig og effektiv adgang til den nyeste viden gennem verdens største, globale ekspertnetværk og styrk din forretning og innovation. Vi har opbygget netværket over de sidste 20 år, hvilket gør os til en unik, ekstern ressource for din virksomhed, når I mangler viden, teknologi, leverandører eller samarbejdspartnere.

Vi kender nogen...
Vi kender jeres marked, vi forstår jeres problemstillinger, og vi har direkte kontakt til de eksperter, der kan løse dem. Vi forstår detaljerne og det helt store billede, og vores speciale er at søge, afdække, kortlægge og kvalificere global ekspertviden. Vi finder og kvalificerer mulige eksperter, der besidder netop den viden, I har behov for.

Afgørende udbytte på 14 dage
I får adgang til eksperter, der arbejder med innovativ viden, løsninger og teknologier, der kan give jer stærke first-mover-fordele. I kommer på forkant med udviklingen og dermed et skridt foran jeres konkurrenter. Gennem en 100 procent anonymiseret vidensøgning sikrer vi jer direkte adgang til relevante eksperter. Resultaterne beskrives i en konkret handlingsplan. Alt dette på blot 14 dage.

Fakta

  • Center for Idé & Vækst har over de sidste 20 år gennemført over 4.000 projekter med det formål at tilføre virksomheder afgørende, ny og innovativ viden, der styrker forretningen og øger konkurrenceevnen
  • Netværket består af 238 nationale og internationale videncentre og universiteter, mere end 20.000 eksperter og private virksomheder samt databaser, patentdatabaser, brancheforeninger etc.
  • Forløbet består af fire faser: projektdiskussion på et besøg hos din virksomhed, projektgrundlag, kortlægning og kvalificering af viden samt handlingsplan.