Energi&Drift maj 2010

Poul  Jeremiassen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 09.

Energi&Drift maj 2010

Spørg eksperterne om klimatilpasning
Klimaeksperter 200Videncenter for klimatilpasning i Energistyrelsen har oprettet en brevkasse, hvor erfarne eksperter svarer på spørgsmål om klimatilpasning inden for hver deres fagområder. Brevkassens eksperter anbefaler dog ikke konkrete løsninger. Til gengæld kan de give svar på, hvilke typer af løsninger der findes, hvilke forhold der bør undersøges nærmere, hvordan man kommer i gang, og hvor man kan finde mere information.
Læs mere

Grønne biler over Europaelbil EFH 200
Fælles standarder for elbiler skal gøre det muligt at lade dem op overalt i EU. Europa-Kommissionen er kommet med en ny strategi for udvikling og udbredelse af renere og mere energieffektive transportmidler. Den nye strategi fra Kommissionen skal være med til at drive grønne teknologier frem på europæisk niveau - og både reducere vores afhængighed af olie, modvirke klimaforandringerne samt  skabe ny fremdrift i den europæiske bilindustri. I Danmark er elbiler i øvrigt afgiftsfrie indtil 2015.
Læs mere

Energibesparelser i danske kommunerkommune energibesp 3 mænd 200
Det bedste energitiltag, som en kommune kan sætte i gang, er efteruddannelse i energirigtig drift og optimal ventilation. Efteruddannelse af kommunens driftsfolk er tjent hjem på mindre end 1 år - det viser erfaringer fra Københavns Kommune. Vi sætter fokus på mulighederne og andres erfaring på nogle temaeftermiddage i juni.
Læs mere

Elbil åben hjelm 200Hybrid- og elbiler
Flere og flere bilproducenter lancerer hybrid- og elektriske biler. Fremtiden bringer flere køretøjer med en række forskellige elektriske drivlinjer og energilagre. Vi har udviklet dette nye kursus, hvor du bl.a. får kendskab til elektriske komponenter, såsom inverter, el-motor, sikkerhedssystem og batteri.
Læs mere 

CTS-anlæg - en diffus størrelse eller en enkel sammenhæng?
Vi sætter fokus på CTS-anlæg og har udviklet et helt nyt kursus, hvor vi arbejder aktivt med flere CTS-anlæg. Den enkelte kursist får bl.a. muligheder for at indstille alt fra ugedrift til fremløbstemperaturer, samtidigt med at anlæggenes forskellige muligheder belyses og drøftes.
Læs mere

Grundlæggende elektriske parametreSkala 200
Forebyggelse af målefejl starter med den grundlæggende forståelse for det anvendte måleinstruments virkemåde og hvordan måleinstrumentet påvirker målingerne. Vi har udviklet dette nye kursus, som handler om de grundlæggende elektriske begreber og virkemåden af elektriske måleinstrumenter.
Læs mere

Bestil de nye kursusprogrammer for 2010-kurser på Teknologisk Institut 
Energi og Byggeri 2010 (kursuskatalogforside)Programmet for Teknologisk Instituts kurser for 2010 er en god mulighed for at få et overblik over uddannelsestilbuddene. Teknologisk Institut har i mere end 30 år udbudt et bredt sortiment af kurser. Mere end 38.000 medarbejdere og ledere deltager hvert år på Teknologisk Instituts kurser og konferencer. Katalogerne kan bestilles online ved at udfylde bestillingsformular. Du kan også se kurserne online på www.teknologisk.dk/kurser.

Kvalitet og Produktivitet 2010 (kursuskatalogforside)

Tilmelding til Energi&Drift og adresseændring

Her kan du tilmelde en kollega eller en ven - eller oplyse os om din ny e-mail