Evalueringsværktøj - Hvor datadreven er din virksomhed?

Stig Yding Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 04.

Evalueringsværktøj - Hvor datadreven er din virksomhed?

Teknologisk Institut har under det nationale projekt `Produktion i Danmark´ udviklet et simpelt evalueringsværktøj, der fortæller, hvor datadreven din virksomhed er sammenignet med andre danske virksomheder.

Analyse og Erhvervsfremme - hvem er vi?

Værktøjet er stillet op som en række spørgsmål. Dine svar på disse vil blive sammenlignet med virksomhedssvar fra Danmarks Statistiks undersøgelse `IT-anvendelse i virksomheder' fra 2014.

Værktøjet giver dig også mulighed for at hente værdifuld inspiration til, hvordan du kan anvende data på nye måder i din virksomhed. Du kan læse 10 virksomhedscases om danske virksomheder, der på hver deres måde anvender data og får stort udbytte af det.

Prøv evalueringsværktøjet

Du kan også læse 10 virksomhedscases om danske virksomheder, der på forskellig vis har anvendt data i virksomheden, og fået stor værdi af dette. Se casene

Casehistorierne er lavet under projektet, `Produktion i Danmark´, som Teknologisk Institut og FORCE Technology har varetaget i 2013 - 2015. Projektet er  medfinansieret af Styrelsen for Forksning og Innovation.