Forståelse for patenter 1.0 for FFI virksomheder - Kom i gang med at tænke patenter og patentstrategi ind i dagligdagen

Per Pihlmann Isager

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 41.

FoodtureLab

Forståelse for patenter 1.0 for FFI virksomheder - Kom i gang med at tænke patenter og patentstrategi ind i dagligdagen

Patenter kan ofte fremstå som uforståelige og tung læsning, og hvilken relevans har det lige for mig og i min virksomhed? Patenter er både en teknisk og juridisk disciplin. Fokus vil i denne sammenhæng være på den tekniske del.

Den tekniske forståelse for patenter, evnen til at læse dem og trække information ud af dem, deres betydning og relevans bør være en integreret aktivitet under udvikling af nye produkter eller processer. Et produktudviklingsforløb kan have mange udfordringer, én af dem er patentering. Uanset om man som virksomhed ønsker at patentere eller ej, er det overordentlig vigtigt at kende konkurrenterne og deres patenter.

Teknologisk Institut udbyder et kursus om den tekniske forståelse af patenter til FFI virksomheder den 29. april 2020 kl. 10-16 på Kongsvang allé 29, 8000 Aarhus C.

Kurset vil give FFI virksomheder en introduktion til den tekniske del af patenter og patentering samt fremhæve og forklare nogle af de patenttekniske aktiviteter, der vil kunne bidrage til, at virksomheden får et løft, og til at virksomheden kan få sig selv positioneret i forhold til konkurrenter.

Kurset omfatter blandt andet

  • Patenter. Hvad er det for en størrelse, hvorfor og hvordan?
  • Opbygning af patenter
  • Hvordan læser jeg et patent, og hvilken information får jeg ud af det?
  • De forskellige måder at søge patent på
  • Patenter som strategisk værktøj
  • Patentering eller hemmeligholdelse. Hvad skal vi vælge og hvorfor?

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til personer involveret i FFI projekter fra udvikling frem til en prototype med kun lidt kendskab til patenter og patentering. Kurset er relevant for alle typer fødevarer og ingredienser.

Maks deltagere = 25 virksomheder. Hvis der er plads på kurset, kan virksomheder udenfor FFI også deltage.

Adresse: Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C. Henvendelse i receptionen.

Tilmelding senest den 24. april 2020 på mail til kaw@teknologisk.dk.

Ønsker du ved samme lejlighed et individuelt møde omkring dine behov med vores eksperter inden arrangementet, vil dette naturligvis være muligt.

LogoFoodtureLab2