Freescale Semiconductor sponsor for RoboBusiness Conference and Exposition

RoboBusiness

Freescale Semiconductor sponsor for RoboBusiness Conference and Exposition

Freescale Semiconductor sponsor for RoboBusiness Conference and Exposition

Verdens førende aktør inden for indlejrede løsninger deltager som sponsor og rådgiver i 2007-udgaven af den årlige RoboBusiness Conference and Exposition d. 15-16. maj 2007 i Boston, MA.

Robotics Trends bekendtgjorde d. 29. januar, at Freescale Semiconductor deltager som sponsor og rådgiver i 2007-udgaven af den årlige RoboBusiness Conference and Exposition. Konferencen og udstillingen bliver afholdt den 15. og 16. maj 2007 på Hynes Convention Center i Boston, MA. Læs mere på (www.roboevent.com).

For ca. 2 år siden deltog Claus Risager og flere andre fra robotnetværket på konferencen. –Både fagligt og organisatorisk var eventen på et imponerende niveau, og vi kan varmt anbefale andre at tage turen over Atlanten for at deltage, fortæller han.

På konferencen vil Freescales Alexandra Dopplinger diskutere hvordan 32-bit procesteknologien har udviklet sig til at imødekomme robotteknologiens systemkrav.

”Vi er meget glade for, at Freescale Semiconductor deltager på konferencen og udstillingen”, siger Dan Kara, næstformand for konferencen og formand for Robotics Trends. ”Freescale bidrager med mange stærke og omkostningseffektive løsninger inden for design og udvikling af robotter og robotteknologi, herunder mikrokontrollere og processorer, sensorer, trådløs teknologi, hukommelse og strømstyring – alle sammen understøttet af omfattende og sammenhængende udviklingsredskaber. Med sponsoratet af RoboBusiness begivenheden har Freescale førertrøjen på i et marked, der er i rivende, og som stadig besidder et stort udviklingspotentiale.”

”Freescale ser frem til at bringe sin store ekspertise i spil for at fremme væksten i den flyvefærdige kommercielle robotindustri,” siger Alex Dopplinger fra Freescale. ”Som en førende global spiller inden for design og fremstilling af indlejrede halvledere til en lang række felter er Freescale ideelt placeret til at bidrage med kommercielle løsninger, som tilfredsstiller tekniske og erhvervsmæssige krav til automatiserede produkter fra støvsugere til ubemandede køretøjer.”

Til at fremme informationsudveksling og interaktion sammen med de forskellige elementer, der driver de intelligente systemer og det mobile robotmarked, vil RoboBusiness konferencen og udstillingen tilbyde fem omfattende spor, der hver især fokuserer på et specifikt tema, som driver denne nye industri. Forløbene inden for RoboBusiness konferencen og udstillingen inkluderer:

  • Forretningsudvikling og investering;
  • Teknologi og standarder;
  • Applikationer og produkter;
  • Markeder og industrier; og
  • Spotlight: Nye markeder for industriel robotteknologi´

Om Robotics Trends

Robotics Trends er verdens første integrerede mediefirma, som tjener det spirende private, service og mobile robotstyringsmarked, hvor de servicerer deres klientel gennem tre store forretningsdivisioner:

  • Robotics Trends Publishing, står bag www.roboticstrends.com, en online nyheds- og informationsportal som fokuserer på forretnings- og teknologitrends for mennesker der bygger, køber, investerer i og forsøger at forstå markedet for private, service, mobile og militære robotter;
  • Robotics Trends Events, som står for RoboBusiness konferencen og udstillingen (www.roboevent.com og www.robobusiness2006.com) og RoboNexus konferencen og udstillingen (www.robonexus.com); og
  • Robotics Trends Analyst Services, der dækker strategiske rådgivningsbehov for førende producenter af robotteknologi.

Nærmere information om begivenheden kan fås ved at kontakte 
Dan Kara: dk@roboticstrends.com