Hvordan skal fremtidens sundhedsvæsen se ud?

Nina Ritter Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 61.

fremtidens sundhedsvæsen

Hvordan skal fremtidens sundhedsvæsen se ud?

Vil du have medindflydelse på fremtidens sundhedsvæsen? Så kan du give din mening til kende i en online workshop 27. januar, hvor både politikere, eksperter, sundhedspersonale og eHealth virksomheder deltager.

 

Nye teknologier til fx måling af iltmætning i blodet eller sensorer i bleer, der gør opmærksom på, når en beboer på plejehjemmet skal have skiftet ble. Mulighederne som eHealth produkter præsenterer for at understøtte pleje- og sundhedspersonalet på landet sygehuse og plejehjem er mange. Men hvordan ser det ideelle sundhedsvæsen ud i fremtiden? Det kan du nu give dit input på.

Workshop med en bred vifte af interessenter

For at få en god dialog og et bredt perspektiv på fremtidens sundhedsvæsen inviteterer Teknologisk Institut både politikere, eksperter, sundhedspersonale, eHealth virksomheder og borgere til en fælles workshop. Vi vil med den brede deltager-sammensætning sikre en inkluderende udvikling, som både kan ruste det danske samfund til at imødegå fremtidens udfordringer i sundhedsplejen og sikre at de eHealth produkter, der benyttes, er i tråd med borgernes behov og ønsker.

Tilmeld dig workshoppen

Vi inviterer interesserede borgere over 18 år til at deltage i en online workshop d. 27. januar fra kl. 9:00-12:15. 

Du kan tilmelde dig ved at skrive til Nina Ritter Nielsen på nrn@teknologisk.dk

Workshop er del af EU-finansieret projekt

Workshoppen er en del af det EU finansierede projekt, SocKETs, hvor Teknologisk Institut arbejder med at tilpasse udviklingen af strategiske nøgleteknologier til samfundets værdier og behov. I projektet vil vi skabe co-creation mellem industrien, eksperter, politikere, sundhedspersonale og borgere. Co-creation er en form for samarbejds-innovation, hvor idéer deles og forbedres sammen.