IASTED International konference om robotkonstruktioner og anvendelsesmuligheder

IASTED logo med guldbogstaver

IASTED International konference om robotkonstruktioner og anvendelsesmuligheder

IASTED - logo, lilleDen 29. – 30. august 2007 afholdes den trettende IASTED (International association of science and technology for development) internationale konference i Würzburg, Tyskland.

Området udendørs robotkonstruktioner inkluderer mange anvendelsesmuligheder, hvor robotterne skal arbejde i forskellige halv-strukturerede eller ustrukturerede omgivelser. Eksempelvis til landbrug og skovbrug, minedrift, bygningsarbejde, redningsarbejde, autonom kørsel samt indtræden i farlige miljøer.

Inden for mange af disse anvendelsesområder vil robotten ikke komme til at arbejde på velforberedte og identificerbare spor, men de vil derimod komme til at skulle navigere i terrængående og ukendte omgivelser med ukontrollerede forhold.

Derfor skal kontrolsystemer til udendørs robotkonstruktioner løse en bred vifte af udfordrende problemer. Dette inkluderer støjende og ufuldstændige data, udformning af udendørsomgivelser, navigation til terrængående omgivelser, planlægning og bevægelseskontrol.

Formålet med denne konference er at bringe forskere sammen, som arbejder med forskellige aspekter inden for udendørs robotkonstruktioner, for at gøre systemerne mere selvstyrende.

åben bogInteresserede opfordres til at indsende en opgavebeskrivelse inden for dette område, og udvalgte opgaver vil blive offentliggjort i en bog om de vitale aspekter inden for udendørs robotkonstruktioner.

For mere information og tilmelding se: http://www.iasted.org/conferences/specialsession2-563.html