International Robots & Vision Show and Conference, Chicago

Robots & Vision logo

International Robots & Vision Show and Conference, Chicago

International Robots & Vision Show and Conference 2007 skal foregå i Chicago d. 12. – 14. juni.

Det primære fokus er robotapplikationer udenfor fabrikkerne. Robot pavillonen vil være centrum for aktiviteter for folk, som er interesseret i ikke-industriel robotudvikling. Flere robotter vil blive demonstreret, f.eks. robotter til sikkerhed, modarbejdelse af terrorisme samt nedtagning af atomreaktorer.

En menneskelig robot sidder ved siden af en person - de ligner hinanden fuldstændigZou Ren Ti, grundlægger af Xi’an Superman Sculpture Research Council, udstiller for første gang uden for Kina sin robot ”Zou Ren Ti”, som er den mest menneskelignende robot på udstillingen. ”Zou Ren Ti” ligner fuldstændig sin skaber, den har den samme legemsstørrelse som et menneske og er dækket med et hud-lignende materiale over hele kroppen. Derudover kan den nikke, blinke, tale og gestikulere.

High School studerende fra det succesfulde FIRST robotics program vil demonstrere deres robotprojekt og svare på spørgsmål. Morgendagens robotingeniører vil tilføje et fascinerende element til showet.

En sølvfarvet robotbil
Mandag d. 11. juni vil William ”Red” Whittaker fra Carnegie Mellon Universitet give en åbningstale om ”Robotter på arbejde”. Han har en bred vifte af succesfulde udviklede robotter til håndværk, arbejdskraft og farligt arbejde. 


På konferencen er der adskillige oplysende sessioner for folk som vil vide mere om, hvordan robotter vil berøre deres liv i fremtiden.

Tirsdag d. 12. juni vil ”De seneste fremskridt inden for servicerobotter” blive udforsket. Ny teknologiudvikling inden for bevægelighed, vision (maskine), og robot hardware for service applikationer vil også blive demonstreret. Om eftermiddagen vil medicinalrobotter blive undersøgt. Applikationer for robotter inden for kirurgi og medicinal behandling vil blive demonstreret.

Onsdag d. 13. juni vil eksperter fra hele verden deltage i en paneldiskussion om ”Servicerobotters fremtid”. Det vil blive et fascinerende syn, hvad der foregår i Europa, Korea og Japan, såvel som i udviklingen af menneskelignende robotter med menneskelige karakteristika.

For mere information se:
http://www.robots-vision-show.info/emerging_robot_pavilion.htm