Invitation til konference - kan vi vinde over vandet?

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Kan vi vinde over vandet

Invitation til konference - kan vi vinde over vandet?

En af konsekvenserne af klimaforandringerne er ændringer i vores vejr. Vi oplever mere nedbør og i voldsommere mængder og det går hårdt ud over vores bygninger, byggematerialer og byer. Januar 2023 var den vådeste januar nogensinde, og vi kan forvente endnu flere af den slags rekorder i fremtiden.

 

Kan vi vinde over vandet – og i så fald, hvordan?
Det vådere vejr har konsekvenser for det byggede miljø. Derfor inviterer vi til konference den 18. januar 2024 (OBS NY DATO), hvor fokus er på de udfordringer vi har og de løsninger som skal til, når vi bygger nyt og renoverer i et langt mere fugtigt klima, end tidligere. For det vådere vejr udfordrer vores byer, bygninger og konstruktioner på en ny måde – og sammen skal vi sikre vores værdifulde bygningsmasse, både nu og i fremtiden.

Viden fra specialister, branchen og dig
På Teknologisk Institut oplever vi nye skader på bygninger. Skader som ikke er forudset og som netop skyldes det vådere vejr vi oplever i Danmark. På konferencen er der oplæg fra vores specialister og så har vi inviteret en række samarbejdspartnere med på scenen, så vi kan vise, hvad vi arbejder på sammen, for at løse de store udfordringer med vådere vejr.

Som deltager bliver du også inddraget aktivt på konferencen og får dermed mulighed for at byde ind med din viden undervejs samt sætte dit præg på, hvordan vi sammen kan løse de kæmpestore udfordringer vi står midt i – og også overfor i en nær fremtid.

Sammen kan vi gøre en forskel
Dagen skal gøre os alle klogere på konsekvenserne af det vådere vejr for vores byggede miljø. Hvad kan vi gøre? Hvad gør vi allerede? Hvad skal der gøres anderledes end i dag? Og kan vi gøre noget hver især? Og der er brug for alle gode kræfter, for der skal handles nu – og det kræver samspil og samarbejde mellem offentlige institutioner, videninstitutioner, virksomheder og myndigheder – og derfor er I alle inviteret med til konferencen, så vi i fællesskab kan diskutere udfordringer, muligheder og løsninger på tværs af alle aktører i byggebranchen.

Du kan allerede nu sikre dig en plads på konferencen – der er begrænset antal fysiske pladser, så book din plads før- eller sammen med - din kollega!

Konferencen holdes i samarbejde med WE BUILD DENMARK og i regi af Teknologisk Instituts Resultatkontakt om Klimaomstilling, finansieret af Styrelsen for Institutioner og Uddannelser.

Praktisk info
Konferencen holdes den 18. januar 2024, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Indgang 1, Konferencesalen. Vi starter selve konferencen kl. 10.00 og slutter 15.30 - men der er indtjekning og morgenmad fra 09.30. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Husk at melde fra, hvis du bliver forhindret, vi forbeholder os ret til at opkræve no-show gebyr på kr. 500 ved udeblivelse.

TILMELD

Se programmet (vi forbeholder os ret til ændringer):