Invitation til webinar om dokumentation af byggevarer

Julie Brender Trads

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 36 71.

Gult byggeri

Invitation til webinar om dokumentation af byggevarer

De fleste byggevarer sælges i dag med CE-mærke og medfølges af en ydeevnedeklaration. Aktører i byggebranchen oplever usikkerhed med hensyn til betydningen af CE-mærkningen og brug af de informationer, der findes i ydeevnedeklarationerne. Teknologisk Institut arbejder derfor på et projekt, hvor
formålet er at identificere udfordringerne, og bidrage til en bedre forståelse af, hvordan man kan anvende CE-mærkning og ydeevnedeklarationer til at opnå en bedre kvalitet og produktivitet i byggeriet.

På mødet vil vi fortælle, om de foreløbige resultater vi har opnået. Vi ønsker også dialog og input til de kommende aktiviteter i projektet. Mødet er aktuelt for dig, som producerer, anvender, rådgiver om eller på anden måde arbejder med byggevarer. Invitationen er også henvendt til aktører, som tidligere har
vist interesse for at følge med i og komme med input til vores arbejde med projektet ”Fra CE-mærkede byggevarer til sikker anvendelse i byggeriet – ”the missing link” for dokumentation af byggevarer”.