Job og karriere - Hvem er vi?

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 11.

NanoMikro

Job og karriere - Hvem er vi?

Vi lever af viden og styrker talenter

Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Derfor er det afgørende for os, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der har lyst til at gøre en forskel.

Vi vil gerne tiltrække, udvikle og fastholde de kompetencer, som er med til at gøre os til Danmarks førende innovationsinstitut. Hos os er du i høj grad med til selv at skabe dit jobindhold med afsæt i din faglighed og nysgerrighed.

Den viden og de løsninger, vi har og udvikler, omsætter vi til konkrete produkter og metoder, der skaber værdi i virksomhederne. På den måde ser vi også de anvendelige resultater af det arbejde, vi udfører. ’Viden der virker’ præger vores tankegang og vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på at skabe gode arbejdsforhold og støtte din faglige og personlige udvikling, så vi i fællesskab kan udfolde dit talent og udvikle vores samlede viden. 

Du er også velkommen til at tage et kig på vores personalepolitik.

 

Vil du have et indblik i, hvordan det er at arbejde på Teknologisk Institut? Så se med i nedenstående video, som følger vores kollega Katja Udbye Christensen fra vores Beton-center og illustrerer nogle af de mange forskellige arbejdsopgaver og -områder, man kan sprede sig over på Teknologisk Institut.