Job og karriere - Medarbejderne fortæller

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 11.

NanoMikro

Job og karriere - Medarbejderne fortæller

Den viden og de løsninger, vi udvikler, omsætter vi til konkrete produkter og metoder, der skaber værdi i virksomhederne.

På den måde kan vi se de anvendelige resultater af det arbejde, vi udfører. ’Viden der virker’ præger vores tankegang og vores arbejde. Vi har et stort netværk af specialister, og de opgaver og projekter, vi skaber og gennemfører, bliver altid til i et samarbejde. 

Du er også velkommen til at tage et kig på vores personalepolitik.

Mød et par af vores medarbejdere herunder:

Josefine_citat_web

Det bedste ved at arbejde på Teknologisk Institut er den fleksibilitet og frihed, der er i arbejdet. Der kommer altid noget nyt, og der er ikke en triviel arbejdsdag. Der er hele tiden skiftende opgaver, og man kommer aldrig til at kede sig. Det er rart. Der er frihed til at udforske og til at lave de ting, man gerne vil.

- Josefine Karna Corfits Smedsgård, Produkt og Materialekemi 

Emil - intra

Det første år har jeg virkelig fået et stort overblik over Instituttet og de forskellige forretningsområder, og det gør også, at hvis kunder kontakter mig, så kan jeg også meget nemt sende dem videre i butikken. Det har både styrket mig selv og samarbejdet internt.

- Emil Meinild Christiansen, Måling og Kvalitet