Job og karriere - Studerende og nyuddannede

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 11.

Beton

Job og karriere - Studerende og nyuddannede

Praktik eller studiejob
Vi tilbyder ofte praktikforløb, og vi ansætter løbende studentermedhjælpere, hvilket er positivt og lærerigt for begge parter. Vi har hvert år mange studerende tilknyttet Teknologisk Institut.

Ledige studiejob opslås her på vores hjemmeside og i relevante medier. Er du interesseret i et praktikforløb, er du velkommen til at søge via en uopfordret ansøgning under vores ledige job. Hvis vi har mulighed for at tilbyde dig en praktikplads, kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Projektsamarbejde
Hvis du er studerende på en lang videregående uddannelse, og du har en for Teknologisk Institut relevant problemformulering eller et projekt, hvor du ønsker et samarbejde, så hører vi gerne fra dig.

Du søger ved at sende en uopfordret ansøgning via vores ledige job. Såfremt projektet har relevans i forhold til vores områder, vil vi kontakte dig med henblik på at aftale nærmere.

Samarbejde med studerende
Vi har mange samarbejder med studerende, både i form af studentermedhjælpere, ph.d.-studerende og specialestuderende.

Hvis du ønsker at samarbejde med os omkring dit speciale eller i et ph.d.-forløb er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via vores ledige job.Derudover vil vi opfordre dig til at holde dig løbende orienteret via jobagenten eller som follower af Teknologisk Institut på Linkedin.

Job som praktikant – studerende eller færdiguddannet
Du kan søge praktik hos os, enten som en integreret del af din uddannelse på overbygningen eller som færdiguddannet i 4 ugers praktik i samarbejde med din kommune. Du søger ved at sende en uopfordret ansøgning via vores ledige job. Vi behandler ansøgninger løbende og vil kontakte dig, når der er basis for et praktikforløb.

Nyuddannet/Graduate
Vi ansætter årligt mange nyuddannede kandidater og ph.d.’er. Det bidrager til, at vi får tilført den nyeste viden og giver os en god blanding af nye og erfarne kræfter.

Du kan møde os på jobmesser rundt om i landet
Vi deltager blandt andet på DSE-messen i Lyngby og på Science Joblink messen i Aarhus. Derudover har vi ofte besøg af studerende og kommer selv ud på bl.a. universiteter, hvor vi fortæller om Instituttet som arbejdsplads.

Du er altid mere end velkommen til at følge os på LinkedIn, hvor vi poster spændende indhold fra livet på Teknologisk Institut.