Klar digital tale

Robert  Sigaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 33.

Klar digital  tale

Klar digital tale

Klar Digital Tale er et netværksforløb, der giver dig viden omkring digital kommunikation og formidling. Du får indgående forståelse for platforme og kanaler samt faldgruber og muligheder.

Forløbet er baseret på deltagervirksomhedernes konkrete baggrunde og udfordringer. På den måde får du den bedste forudsætning for at kunne opsætte og igangsætte din virksomheds digitale kommunikationsstrategi.

Hvorfor deltage?
Du skal deltage i netværksforløbet, hvis du ønsker at udvikle din virksomheds digitale kommunikationsstrategi og målsætninger.

Med Klar Digital Tale får du opbygget viden og værktøjer til at kunne formidle budskaber klart og tydeligt på de rette platforme og igangsætte service, salg og dialog med et forretningsmæssigt fokus. Du bliver samtidig i stand til at udvælge og aktivere kommunikation på tværs af platforme og kanaler i forhold til din virksomheds relevante målgrupper. Vi giver din virksomhed mulighed for at deltage med 1-2 personer, og vi sikrer, at ingen konkurrerende virksomheder er med i netværket.

Fakta

  • Den rette tilstedeværelse på de digitale medier kan være med til at sikre mersalg via branding, minimering af tid forbrugt på kundeservice og en bedre, samlet kundeoplevelse
  • Netværksforløbet er delt op i fem praksisnære faser, som forløber over 12 måneder
  • Forløbet består af både fælles workshops og individuelle udviklingsmøder med konsulenter fra Teknologisk Institut. Dermed får du konkret viden om kommunikation og digital formidling, som udbygges og tilpasses din virksomheds specifikke udfordringer

Website: www.klardigitaltale.dk