Konference - Bæredygtigt byggeri, fra et teknologisk perspektiv

Katrine Hauge Smith

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 04.

Den frivillige bæredygtighedsklasse

Konference - Bæredygtigt byggeri, fra et teknologisk perspektiv

Den 23. november 2021 inviterer Teknologisk Institut til konference om bæredygtigt byggeri i samarbejde med WE BUILD DENMARK.

På konferencen inviterer vi til dialog med bygge- og anlægsbranchen om, hvordan vi får bæredygtigheden ind de byggematerialer, vi bygger med, så vi undgår yderligere klimaforandringer og mangel på ressourcer i fremtiden. Samtidig stiller vi skarpt på teknologier, der kan afhjælpe klimaforandringernes påvirkning i byggeriet her og nu.

Teknologisk Institut arbejder intensivt med dokumentation, viden og teknologier inden for disse emner i samarbejde med branchen. På konferencen deler vi vores resultater og overvejelser med deltagerne, så vi sammen kan diskutere, hvad de gode løsninger er.

Niels Krause Kjær vil styre slagets gang og sikre, at vi sammen får undersøgt både de store perspektiver og de dagligdags udfordringer i det bæredygtige byggeri.

Med nøgleord som byggematerialer, klimatilpasning og innovation, inviterer vi inden for i vores univers, hvor vi arbejder med både spændende vinkler på kendte materialer, nye løsninger til branchen – og i øvrigt også en række spændende virksomheder, som også kommer og fortæller om projektarbejdet ud fra deres synspunkt.

Som deltager får du mulighed for at stille spørgsmål til alt det vi går og laver samt netværke med både vores eksperter, samarbejdspartnere og alle de andre deltagere.

Praktisk info:
Konferencen afholdes den 23. november 2021 fra kl. 9.30-16.00 (morgenmad fra kl. 9.00), på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, indgang 1, Konferencesalen, 2630 Taastrup. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

OBS: Vi er blevet lidt trætte af at fortælle gennem en skærm, så konferencen afholdes kun fysisk (i hvert fald så længe coronareglerne tillader det). Så mød op og få den nyeste viden om bæredygtighed fra os direkte - i den virkelige verden.

Se programmet her: 

og tilmeld dig via nedenstående link (OBS: der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle).

Link til tilmelding