4 fordele ved System Center

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Kurser inden for System Center

4 fordele ved System Center

2 min.

Hvad er System Center?

Microsoft System Center er Microsofts samling af system management-produkter, der har til formål at hjælpe med at styre virksomhedens netværk af servere og desktop-enheder på tværs af miljø og platforme.

Microsoft System Centers produktportefølje består af følgende:

 • Microsoft System Center Configuration Manager (Microsoft SCCM)
 • Microsoft System Center Operations Manager (Microsoft SCOM)
 • Microsoft System Center Service Manager (Microsoft SCSM)
 • Microsoft System Center Data Protection Manager (Microsoft DPM)

Virksomheder kan ud fra eget behov selv vælge om produkterne skal bruges samlet eller hver for sig.

Hvad kan System Center?

Microsoft System Center gør det muligt for dig at samle alle dine Microsoft enheder, herunder hardware, software og virtuelle maskiner i et samlet system, hvad enten det er lokalt, i skyen eller på tværs af platforme. System Center giver dig altså fuld kontrol over din IT på tværs af dit miljø, samt platforme og forenkler implementering, opsætning og administration.

4 fordele ved System Center:

 1. Overvågning
  Du kan overvåge infrastrukturen og workloads i dybden, samt tilstand, kapacitet, forbrug og apps inkl. Azure and Office 365. Dermed kan du diagnosticere og lokalisere fejl og problemer, så driftssikkerheden og ydeevne bevares.
 2. Klargøring af infrastruktur
  Du kan implementere, konfigurere og administrere din softwaredefinerede datacenterinfrastruktur problemfrit på tværs af computing, netværk, storage og sikkerhed. Udnyt desuden fordelene ved cloud-parate Windows Server-funktioner, herunder Nano-servere, afskærmede virtuelle maskiner og effektiv, softwaredefineret netværk samt storage-løsninger.
 3. Cloud-integration
  Du kan sikkert implementere private cloud med beskyttede VM'er og Storage Spaces Direct. Dermed giver du dine medarbejdere mulighed for at arbejde overalt, og på den enhed de ønsker. Implementering og administration af Windows er nemmere end nogensinde med nye forbedringer. Via integration med Microsoft Intune kan du også udvide din eksisterende System Center Configuration Manager, så du kan administrere pc'er, Macs og Unix/Linux-servere sammen med cloud-baserede mobilenheder, der kører Windows, iOS og Android, fra én enkelt administrationskonsol.
 4. Automation
  Du kan frigive ressourcer i din virksomhed, og øge effektiviteten med automatiserede workflow-processer og selvbetjeningsmuligheder. Du kan fx automatisere alle datacenteropgaver, så du reducerer risikoen for fejl og øger hastigheden ved hjælp af indbygget orkestrering og IT Service Management. Du kan også give mulighed for selvbetjening via en intuitiv webportal og meget effektiv tjenesteadministration.

System Center kursus

Vil du styrke dine kompetencer inden for Microsoft System Center, har Teknologisk Institut et kursus for dig. Microsoft System Center giver dig en helt ny måde at levere it- og applikations services til din organisation på. Samtidig kan du få optimeret ressourcer på tværs af public og private cloud – alt sammen styret fra ét centralt værktøj.

Find dit kursus inden for System Center allerede i dag og styrk dine kompetencer inden for området. Kurserne giver dig mulighed for certificering.