5 gode råd til konflikthåndtering!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

5 gode råd til konflikthåndtering

5 gode råd til konflikthåndtering!

3 min.

Konflikter er naturlige og et grundvilkår i alle relationer, uanset om det er på arbejdspladsen eller hjemme i privaten.

Vi lærer gennem konflikter, og konflikter kan være kilde til udvikling for både dig selv, dine kollegaer og medarbejdere og din arbejdsplads. Konflikter er dog ofte forbundet med stress, tidsspild, ineffektivitet, irritation og forspildte muligheder. Konflikter kan være drænende, og det har derfor afgørende betydning at få vendt sådanne relationer til positive og problemfattige situationer.


Med disse 5 gode råd til konflikthåndtering kan du tage konflikterne i opløbet og få en nemmere og mere gnidningsfri hverdag:

35667
 

Vil du vide mere?

Vil du lære mere om konflikthåndtering og bl.a. lære hvordan du får en nemmere og mere gnidningsfri hverdag med dine kollegaer, ledere, venner og familie, kan du på kurset ”Succesrig og effektiv konflikthåndtering” få værktøjer til at klare selv de mest besværlige konflikter.