Kurser

1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Åbent hus hos Installation og Kalibrering

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 90805 A

OBS! Det planlagte arrangement i oktober 2020 er desværre aflyst og vi afventer et mere gunstigt tidspunkt at afholde det på.

Center for Installation og Kalibrering på Teknologisk Institut inviterer til åbent hus for kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede.

Arrangementet foregår i bygning 14, hvor vores laboratorier er repræsenteret med udstillingsstande. Vores specialister holder en række spændende foredrag og byder på rundvisninger i vores mange forskellige laboratorier, så du får en enestående mulighed for at få et indblik i, hvad vi arbejder med.

Der holdes fire foredrag i forbindelse med arrangementet. Hvert foredrag holdes to gange - første gang på et tidspunkt i perioden kl. 12:00 - 14:00 og anden gang på et tidspunkt i perioden kl. 14:00 - 16:00. Det er muligt at tilmelde sig ét foredrag fra hver periode (gøres under tilmeldingsproceduren).

De fire foredrag:

Fosfortermometri - innovativt, flot at se på og en lovende løsning som fremtidens overfladetermometer
 • Sporbar måling af overfladetemperatur er en tilbagevendende udfordring, som Teknologisk Institut de seneste år har arbejdet hårdt for at gøre tilgængelig for dansk industri.
Nye kalibreringsfaciliteter til store flow på Teknologisk Institut: Fra skitse til færdigt certifikat
 • Vi har renoveret og udbygget vores flowfaciliteter, så vi i dag kan udføre kalibrering af flowmålere op til 1.000 m³/h ved temperaturer fra 4 til 85 °C. Kom og hør om projektet og de udfordringer, der er i forbindelse med etablering og validering af en stor flowprøvestand.
Flow: Fra regnvejr til medicin
 • Målet er at vise, hvordan vores projektarbejde kan bruges til at forbedre og udvide vores måleteknik.
Digitalisering af fjernvarmen
 • Hør nærmere om, hvordan vi løbende udfører og tager initiativ til nye digitaliseringsprojekter med danske partnere blandt fjernvarmeforsyninger og -producenter. Projekterne fokuserer bl.a. på anvendelse af smart meter-data, supplerende målinger i fjernvarmenettet og machine learning-elementer i dataanalysen.

Udstillingsstande på dagen:

 • Test af vandhaner
 • Temperaturcyklus for gulvafløb og membraner
 • Test af fjernvarmerør
 • Test af kuglehaner og kontraventiler
 • Fremtidens kalibreringslaboratorier
 • Præsentation af flowprøvestand
 • Case: Når målingerne ikke giver mening
 • Smart meter-data og machine learning

På standene kan du opleve, hvordan vi udfører test af vandhaner, kuglehaner og kontraventiler, hvordan vi måler temperaturcyklus på gulvafløb og membraner og hvordan vi tester fjernvarmerør. Vi står også klar til at fremvise vores flowprøvestand, der kun er ét år gammel.

Vi viser de nyeste eksempler på automatiserede opstillinger til kalibrering indenfor mikrotryk og temperatur, når vi præsenterer fremtidens kalibreringslaboratorier.

Vi præsenterer en spændende case med overskriften ”Når målingerne ikke giver mening”, og sidst men ikke mindst får du mulighed for at få en god snak om vores analysearbejde med usikkerheds- og dataanalyse og optimering med fjernaflæste målerdata og machine learning.

Om arrangementet

Der vil blive serveret mad og drikke ved arrangementet.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk