Kurser

2 dages kursus 

Adobe Animate CC grundlæggende

5. - 6. oktober 2023 Aarhus Garantifor afholdelse
6. - 7. november 2023 København
18. - 19. december 2023 Aarhus
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 87404 P

Vil du gerne lære at skabe HTML5 baserede animationer? På kurset Animate CC grundlæggende får du en grundig gennemgang af de basale værktøjer og funktioner i programmet, så du bliver i stand til at skabe interaktive web-animationer til både web og reklamemateriale.

Bliv fortrolig med Adobe Animate CC

Med Animate kan du opbygge simple frame-by-frame 2D animationer og bevægelig grafik. På kurset lærer du de essentielle værktøjer og funktioner i programmet, så du kan lave små animationer, der gør dine bannere mere levende. Du får alle redskaberne til at gå i gang med at designe dine egne HTML5-baserede animationer. Du lærer at klargøre og implementere din produktion, og du får masser af teori til opbygning af animerede produktioner, så du kan skabe HTML-5 animationer, web-bannere eller andet interaktivt indhold til digitale udgivelser.

Du lærer, hvordan du indsætter Click Tags på dine animationer, og du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop over i Animate CC.Efter kurset vil du være i stand til at oprette HTML-baserede web-bannere, animerede GIF’er og små animationer til web og mobil – med kun en lille mængde kode, som du selvfølgelig også lærer på kurset.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der er grafiker og skal producere interaktive web-bannere til forskellige formål. Du behøver ingen erfaring i Animate for at deltage på kurset.

Har du grafisk erfaring, vil du let kunne drag-and-droppe de forskellige elementer uden at skulle kode. Hvis du har erfaring med programmering, har du mulighed for at dykke ned i den mere tekniske del af programmet.

Udbytte

  • Lær at producere levende HTML web-bannere og grafik
  • Lær at producere GIF’er og mindre animationer til web, smartphones og tablets
  • Bliv fortrolig med Adobe Animates brugerflade
  • Få styr på HTML5-formatet, så dine animationer kan integreres i fx WordPress

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Få overblikket over brugerfladen i Animate
  • På kurset bliver du guidet igennem de vigtigste menuer, paneler, værktøjer og funktioner i Animate, så du kan bygge animationer til online medier. Vi lægger ud med et fokus på de 10-15% af programmet, du skal kende for at komme i gang.
Lær de essentielle værktøjer og indstillinger at kende
  • På kurset ser vi nærmere på de essentielle designværktøjer i Animate og deres mange anvendelsesmuligheder. Du lærer bl.a. at styre indstillingerne for din grafik med de mange værdifulde muligheder, der findes i Properties-panelet.
Importer grafik fra Photoshop og Illustrator
  • Du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop, nemt får dem over i Animate og gjort klar til online medier. På den måde bygger vi bro mellem dine nuværende kompetencer og udvikler dem, så du kan levere online bannere hurtigt og effektivt.
Opbygning og justering af animationer
  • Med Animates unikke animationsværktøjer lærer du at udvikle små animationer, der gør dine bannere mere levende. Vi gennemgår mange af programmets indbyggede funktioner og muligheder for justering, der er afgørende for, om dine animationer virker naturlige. Her kigger vi på overgange samt tidsstyring af animationer.
Publicering af HTML5 indhold
  • Lær at gemme din produktion i det rette format, så den fylder så lidt som muligt samt implementering af produktionen på platforme som f.eks. WordPress. På kurset får du en introduktion til, hvordan dine bannere gøres klar til Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Bemærkning

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.

Vælg dato

Aarhus
5. - 6. oktober 2023
 Garantifor afholdelse
København
6. - 7. november 2023
Aarhus
18. - 19. december 2023

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere