Kurser

Nyt2 dages kursus

Adobe Animate Udvidet

29. - 30. marts 2022 København
7. - 8. april 2022 Aarhus
20. - 21. september 2022 København
24. - 25. oktober 2022 Aarhus
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 91101 P

Kurset er for dig, der allerede er igang med at producere online bannere i Adobe Animate og som savner flere værktøjer til at løse forhindringer, der kan opstå undervejs i en produktion. Online bannere skal se godt ud, de skal fylde lidt i filstørrelse, de skal implementeres på mange forskellige platforme og det kan være tidskrævende at skulle starte forfra hver gang.

Online bannerproduktion på højt niveau

På Animate kurset går vi alle optimeringsmuligheder igennem, som du har til rådighed i programmet, og krydrer det med en gennemgang af simple kode-tricks, så du får endnu flere værktøjer end Animate som standard har at byde på. Kurset har online bannere som hovedfokus og de fleste cases er derfor bygget op omkring de udfordringer, der opstår i den producerende fase af bannere.

Du får en kreativ værktøjskasse ud over det sædvanlige og selvom du ikke er vant til at bruge kode, så lærer vi dig, hvordan du udnytter Animates kodeunivers til at opnå et endnu mere kreativt og avanceret udtryk i dine online bannere.

Deltagerprofil

Til dig, der allerede arbejder med bannerproduktion i Animate og som vil lære mere avancerede værktøjer og metoder for at opnå et effektivt og professionelt workflow. Er du nybegynder i Animate, anbefaler vi vores kursus, Adobe Animate Grundlæggende.

 

Udbytte

 • Du kan optimere filstørrelsen på dine bannere, så de kan bruges på alle platforme
 • Du lærer en nem måde at bruge kode på for at få flere avancerede muligheder med dine bannere
 • Du sparer tid og bliver mere effektiv ved at arbejde med skabeloner
 • Du får en større kreativ frihed med dine bannere med avancerede værktøjer
 • Du er i stand til at udarbejde bannere med lave filstørrelser
 • Du kan animere med Animates avancerede funktioner på en enkel og effektiv måde

Indhold

Templates og udvidede værktøjer
 • Du lærer, hvordan du nemt kan tilgå og selv udarbejde templates, så du ikke skal starte forfra hver gang. Du får også overblikket over, hvilke værktøjer i Animate, der er essentielle at vide noget om, hvis der skal tilføjes yderligere funktioner og indhold, f.eks. i form af kode. På kurset har vi et stort fokus på skabeloner til brug for online bannere. Når du først har sat skabelonen op, gør det arbejdet med at forberede bannerne til levering hurtigere og nemmere.
Import af grafik og video
 • Vi gennemgår effektive metoder til at arbejde med import af grafik i Animate, så materialet kan genbruges til flere bannere samtidig. Du ser også, hvordan et statisk billede eller en PDF kan omdannes til et animeret banner til brug i online annoncering.
Fokus på optimering af filstørrelse
 • Du får en række tips og værktøjer til at holde filstørrelsen på dine bannere nede, hvilket er en vigtig del af dit endelige produkt. Her vil et stort fokus være på at give dig værktøjer til at styre filstørrelsen og hele tiden vælge de rette kompromiser i forhold til det visuelle udtryk, så dine bannere både leverer budskaberne og samtidig overholder krav til lave filstørrelser.
Udvidet animation og brug af HTML5 komponenter
 • Vi kigger på, hvordan det er muligt at arbejde med animationer i sammenhængende lag for at gøre dem mere dynamiske og levende. Derudover vil du se, hvordan Animate gør det nemt at tilføje funktioner via action wizard og code snippets.
Brug af masker og Motion Tween
 • Vi arbejder med avanceret brug af masker, gennemgår eksempler med brug af Motion Tween, brug af opacity samt kode til animationer, der ikke umiddelbart er muligt at gøre med de basale funktioner i Animate.
JavaScript og kodning af bannere
 • Vi dykker ned i Animate, og ser på de muligheder, der ligger i at tilføje kodebidder til dine bannere. Du vil bl.a. lære at tilføje en video til et banner og at arbejde med JavaScript kommandoer i keyframes. Dette gør dig i stand til at udarbejde bannere, der indeholder flere muligheder for design og funktioner, så du ikke er begrænset af Animates standardfunktioner.
Publicering af HTML5 indhold
 • Du får en udvidet introduktion til, hvordan dine bannere gøres klar til diverse ad-servere, såsom Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360, heraf clicktracking og implementering af eksterne JavaScript biblioteker i en brugerdefineret HTML-wrapper.
 

Materiale

Er certificeret fra Adobe og på dansk med cases, tilhørende opgavefiler og inspiration til dit videre arbejde.

 

Vælg dato

København
29. - 30. marts 2022
Aarhus
7. - 8. april 2022
København
20. - 21. september 2022
Aarhus
24. - 25. oktober 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk