Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Adobe Premiere Rush - lav gode videoer

Du får færdighederne til at planlægge, optage, redigere og markedsføre dine egne videoer. På kurset lærer du både teorier bag succesfuld videoproduktion samt teknikker for at opnå det bedste resultat. Du lærer effektive storytelling-teknikker samt får tips til, hvordan du finder de gode vinkler til dine historier. Du lærer også marketing-teknikker og værktøjer, du kan bruge, så dine videoer bliver vist de rigtige steder, både via betalte og organiske metoder.

Lær videoproduktion til digitale medier fra A til Å. En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Deltagerprofil

Du producerer små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig.

Indhold

Planlæg din produktion
Vi gennemgår baggrunden for en videoproduktion og ser nærmere på de delelementer, som er vigtige i produktionen af videoer med høj kvalitet.
Udstyr til optagelser
Du får et indblik i det helt rigtige udstyr til at optage video med. Du bliver introduceret til både kamera, lyd og lys, uden det springer dit budget.
Optageteknikker og teori om videoproduktion
Vi lærer om teorien bag den gode video, så du får den rigtige baggrundsviden til at kunne lave optagelser, der sidder lige i skabet.
Redigering og klipning med Adobe Premiere Rush
På kurset lærer du at klippe og redigere i det nye program Adobe Rush, som er en simplificeret udgave af Premiere Pro, der er nemt at lære og stadig indeholder de vigtigste værktøjer og funktioner og giver dig en masse spændende muligheder med din video.
Du lærer at sætte dine videoklip sammen til et samlet produkt med et professionelt look, der fungerer med både længde, overgange, lyd, intro og outro.
Musik, grafik og effekter
Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.
Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter til din produktion.
Markedsføring med video
Få styr på de forskellige muligheder for at bruge video som en vigtig del af din markedsføring. Du lærer, hvor og hvordan du skal markedsføre dine videoer både organisk såvel som betalt.
Videotyper og formater
Vi gennemgår de forskellige videoformater, som passer til diverse online platforme og ser nærmere på forskellige typer af videoer, som inkluderer interview-, portræt-, profil-, produkt- og animationsvideoer.
Undertekster og udgivelse
Du lærer den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video og bliver sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.

Form

Hands-on undervisning af en videoproducer med mange års erfaring indenfor udvikling og produktion af film og video til alt fra nyopstartede virksomheder til store organisationer.

Bemærkninger

Lær optageteknikker og videoredigering med Adobe Premiere RushTag din smartphone eller videokamera af nyere dato med på kurset og lær om optageteknikker, få tips til udstyr og lyd for et bedre resultat og lær at klippe det hele sammen i det brugervenlige videosoftware Adobe Rush (en simplificeret udgave af det mere avancerede Premiere Pro). Til alle dem, der ikke er vant til Adobe programmer og grafiske programmer og som gerne vil have et nemt videoprogram at redigere.Se andre kurser i Adobe

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på