Kurser

1 dags kursus

Adobe Premiere Rush - lav gode videoer

11. januar 2022 Aarhus
17. marts 2022 København
19. april 2022 Aarhus
16. juni 2022 København
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90614 P

Dette Adobe Premiere Rush kursus er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig. Adobe Premiere Rush er en ”light” udgave af Premiere Pro, der gør det nemmere, hurtigere og mere enkelt at producere korte videoformater, der ser professionelle ud.

Du vil i løbet af en enkelt dag blive fortrolig med programmets brugerflade og vigtigste funktioner, så du kan producere videomateriale til sociale og digitale medier.

En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Sidst men ikke mindst så vil du lære, hvordan du eksporterer dine videoer direkte til sociale medier og med få klik ændrer formatet, så det passer til forskellige platforme.

Indhold

Bliv komfortabel med programmets vigtigste funktioner
  • På kurset vil du blive guidet gennem programmets vigtigste funktioner, herunder hvordan du bliver fortrolig med tidslinjen og tilføjer og redigerer lyd.
Grafik og redigering
  • Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.
Import af professionelle plugins og skabeloner
  • Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter, der får din produktion til at se professionel ud.
Undertekster til SoMe-formater
  • Undertekster er afgørende, når du udgiver videoer på sociale medier og derfor vil du lære den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video.
Formater og eksport
  • Du vil lære, hvordan du med få klik kan skifte formatet på din video, så den er tilpasset det medie, den skal udgives på. Samtidig vil du blive sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.

23560
23561
Underviser

Jimmy

Jimmy har mange års erfaring og er Adobe Certified Instructor. Jimmy er selvstændig kreativ designer, som er rigtig dygtig inden for sit område. Både kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft stor glæde af Jimmys kreative kurser, bl.a. i deres markedsføring.

Underviser

Sten

Sten har mange års erfaring og er Adobe Certified Instructor. Sten er en rigtig dygtig underviser og er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design, og er god til at videreformidle viden til andre.

Vælg dato

Aarhus
11. januar 2022
København
17. marts 2022
Aarhus
19. april 2022
København
16. juni 2022
Aarhus
22. september 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere