Kurser

1 dags kursus 

Adobe Premiere Rush - lav gode videoer

5. oktober 2023 København
23. november 2023 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90614 P

Dette Adobe Premiere Rush kursus er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier – uden at du har et helt team af videofolk bag dig. Adobe Premiere Rush er en ”light” udgave af Premiere Pro, der gør det nemmere, hurtigere og mere enkelt at producere korte videoformater, der ser professionelle ud.

Bliv fortrolig med Premiere Rush

Du vil i løbet af en enkelt dag blive fortrolig med programmets brugerflade og vigtigste funktioner, så du kan producere videomateriale til sociale og digitale medier.

En video er ikke komplet uden musik, grafikker, effekter og tekstanimationer. Alt dette vil du lære, samt hvordan du bedst skal bruge det for at gøre dine videoer til noget helt særligt.

Sidst men ikke mindst så vil du lære, hvordan du eksporterer dine videoer direkte til sociale medier og med få klik ændrer formatet, så det passer til forskellige platforme.

Deltagerprofil

Dette kursus er til dig, der er marketing- eller kommunikationsmedarbejder, projektleder, underviser, digital grafiker, journalist, selvstændig og som ønsker at producere videoindhold til digitale platforme.

Udbytte

  • Lær at producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale
  • Få et godt kendskab til Premiere Rush’s brugerflade
  • Lær at bruge programmets mange skabeloner og plugins
  • Bliv fortrolig med tidslinjen
  • Lær at eksportere dine videoer til forskellige digitale platforme

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Bliv komfortabel med programmets vigtigste funktioner
  • På kurset vil du blive guidet gennem programmets vigtigste funktioner, herunder hvordan du bliver fortrolig med tidslinjen og tilføjer og redigerer lyd.
Grafik og redigering
  • Få styr på de forskellige effekter, filtre, titler og overgange, så du kan give dine videoer et overbevisende look and feel i høj kvalitet.
Import af professionelle plugins og skabeloner
  • Du får også tips til, hvordan du kan hente både gratis og betalte skabeloner og pakker med færdig grafik, plugins og add-ons og dermed tilføje ekstra fede overgange og effekter, der får din produktion til at se professionel ud.
Formater og eksport
  • Du vil lære, hvordan du med få klik kan skifte formatet på din video, så den er tilpasset det medie, den skal udgives på. Samtidig vil du blive sat ind i, hvordan dine videoer skal eksporteres og udgives på sociale medier som Facebook, LinkedIn og YouTube.
Undertekster til SoMe-formater
  • Undertekster er afgørende, når du udgiver videoer på sociale medier og derfor vil du lære den bedste metode til at lave undertekster til alle former for video.

Kurset udbydes i samarbejde med en ekstern partner.

Underviser

Undervisningen varetages af en Adobe certificeret underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere. Du kan forvente en underviser som har stor praktisk erfaring med Adobes programmer.

Vælg dato

København
5. oktober 2023
Aarhus
23. november 2023

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere