Kurser

2 dages kursus

Adobe XD - UI & UX Prototyper

13. - 14. december 2021 Aarhus
8. - 9. marts 2022 København
20. - 21. april 2022 Aarhus
17. - 18. august 2022 Aarhus
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 90570 P

Adobe XD er et stærkt program til design og visualisering af brugeroplevelser til web design, apps og interaktive løsninger. Lær UI og UX design i Adobe XD, så du kan bygge digitale og interaktive prototyper, UX designs og visuelle løsninger til hjemmesider, apps m.m. Adobe XD indeholder flere værktøjer, der ligner dem fra Illustrator, InDesign og Photoshop og er intuitivt og let genkendeligt. Du lærer smarte arbejdsprocesser i programmet samt at bruge plugins til at effektivere designprocessen.

Deltagerprofil

Hvis du skal styrke dine professionelle færdigheder med brugeroplevelsesdesign (UX) og brugergrænseflade design (UI), så vil kurset lære dig de teknikker og teknologier, du skal have på plads.

Forudsætninger

Du arbejder med webdesign/UX til daglig, har basis kendskab til UX i professionel sammenhæng. Du har rig erfaring med webdesign samt kreativ udvikling af digitale løsninger

Udbytte

 • Lær at arbejde med designprocessen og værktøjerne i Adobe XD,
 • Bliv introduceret til vigtige UI og UX designkoncepter,
 • Lær, hvordan du designer og deler en færdig prototype ved hjælp af det aktuelle program, Adobe XD,
 • Få tipos til at sikre effektivitet og smarte arbejdsgange

Indhold

Overgang fra gratisk design til UX og UI
 • Grafisk design dækker mange forskellige områder. På kurset lærer vi dig, hvordan du bedst kommer i gang med UX begreberne, så du kan overføre dine grafiske færdigheder til design af visuelle og interaktive digitale løsninger.
Importer dine .PSD filer direkte ind i Adobe XD
 • Du kan importere dine Photoshop-filer direkte ind i Adobe XD, hvor de automatisk bliver konverteret til XD-kompatible filer. Dermed kan du hurtigt starte dit web- eller app design og lave en velfungerende og interaktiv prototype af dine Photoshop-designs.
Hvad skal du bruge Adobe XD til
 • Vi kigger på de mange muligheder, der findes i det spændende program fra Adobe. Fra visuelt design af brugergrænseflader, brugeroplevelser flows og webdesign til fuldt funktionelle digitale prototyper – uden brug af kode.
Forstå alle værktøjer i Adobe XD
 • Som i de andre programmer, vi kender i Creative Cloud, er også Adobe XD tætpakket med muligheder og kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan designe i Adobe XD. Hvis du allerede arbejder i programmer som Photoshop, Illustrator og InDesign til daglig, vil du genkende værktøjer og funktioner såsom f.eks. penneværktøjet, lag og masker.
Design til forskellige skærmstørrelser
 • Responsivt design, der fungerer på forskellige skærmstørrelser og enheder, er i dag standard for alle nye web-, apps og digitale løsninger, der udvikles. På kurset får du styr på de responsive værktøjer i Adobe XD, så du nemt og effektivt kan designe til alle behov.
Effektivt samarbejde med Photoshop, Illustrator og Sketch
 • Lær hvordan du mest effektivt gør brug af eksisterende filer fra de andre grafiske programmer, du bruger. Du lærer at bruge optimale og effektive workflows i programmet, der sparer dig for en masse tid, når du arbejder med design i Adobe XD.
Udvidelse af XD ved hjælp af plugins
 • Som om de kraftfulde indbyggede værktøjer ikke var nok, så har du i Adobe XD såvel som i de andre Adobe-programmer også muligheden for at tilføre ekstra funktionalitet i form af plugins. På kurset får du overblikket over aktuelle plugins, der kan give dine workflows og designs det sidste ekstra finishing touch.

Vælg dato

Aarhus
13. - 14. december 2021
København
8. - 9. marts 2022
Aarhus
20. - 21. april 2022
Aarhus
17. - 18. august 2022
København
27. - 28. september 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk