Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Agile Summit 2017 - NEW

Agile Summit 2017 - årets projektlederkonference

Overvejer din virksomhed agilt drevne projekter? Eller har I allerede en agil kultur? Teknologisk Institut byder endnu engang velkommen til årets agile konference ”Agile Summit 2017”. Hvor, blandt andre, den amerikanske keynote speaker Jenni Jepsen og den hollandske direktør for Bol.com Frederieke Ubels, vil give dig ny inspiration indenfor agile principper og praktikker.

Evaluering

3stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 67 besvarelser

Få indsigt i praktiske værktøjer & Best Practice

Vælg mellem spor A, B eller C. Benyt muligheden for at møde kolleger på tværs af brancher og udvid dit professionelle netværk.

Video

 

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 20 % rabat. Rabatter kan ikke kombineres.

Valg af spor

Når du vælger spor A, B eller C, kan du kun vælge ét spor, når du tilmelder dig.

Talere

Sju G. Thorup
er selvstændig managementkonsulent. Hendes speciale er strategiske udviklingsprojekter med agil tilgang. Hun har erfaring især fra softwareudvikling, energibranchen og offentlig sektor. Sju har også boet i Silicon Valley, bidraget til opstart af flere virksomheder, og er forfatter af en anderledes bog om projektlederrollen.
Maibritt Højgaard
er uddannet psykolog, projektleder og proceskonsulent og har mange års erfaring med at træne projektledere fra den offentlige og private sektor, Maibritt har tilmed arbejdet i mange år med klassisk projektledelse og Scrum og har indsigt i bl.a. Logical Framework Approach.
Frederieke Ubels
is Director IT Innovation and Agile Coaching, at bol.com. She is responsible for continuous improvement of the agile innovation process, alignment with business departments and for the transition to a DevOps way of working, to ensure scalability of the IT organization.
Mads Troels Hansen
er professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Kanban og Scrum. Han har mere end femten års erfaring med agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder.
Jesper Thaning
er partner hos BestBrains og har praktiseret agile metoder i softwareprojekter i over 10 år. Jesper har hjulpet mange organisationer med at indføre agile praksisser ved at træne og uddanne projekt- og udviklingsteams, projektledere og Product Ownere.
Hanne V. Moltke
har mange års erfaring med at undervise i grafisk facilitering og bruger det grafiske udtryk i sit daglige konsulentarbejde. Hanne anvender effektfuldt visuelle og grafiske virkemidler i sin hovedbeskæftigelse som ledelseskonsulent med fokus på design af processer, ledelses- og organisationsudvikling, coaching mm.
Christian Vindinge Rasmussen
er Senior Konsulent på Teknologisk Institut med speciale i etablering og gennemførelse af store komplekse IT projekter. Med solid erfaring fra bl.a. Europa Kommissionen og den danske og norske regering har Christian bidraget til gennemførelsen af en lang række agile projekter som mentor, Scrum Master, coach og regulær projektleder.
Bernt Römer
er projektcenterchef og leder af den agile transformation i Forca, en ledende servicevirksomhed inden for pensionssektoren. Bernt har 20 års erfaring indenfor bl.a. program- og projektledelse af større transformationsprojekter, procesoptimering, forretnings- og IT udvikling, IT ledelse samt forandringsledelse.
Ida Gamborg Nielsen
har stået for udvikling af kurser i grafisk facilitering i en årrække, og arbejder meget med grafisk facilitering både visuelt og grafisk i sine daglige opgaver. Ida gør med stor virkning brug af det grafiske udtryk i sin hovedbeskæftigelse som ledelseskonsulent.
Ole Rich Henningsen
er konsulent og coach. Oles primære fokus er på agile metoder, application lifecycle management -og procesforbedring. Ole er typisk tilknyttet som team lead i hele projektets livscyklus fra vision til produktet er i produktion og har i gennem en lang årrække haft mulighed for at hjælpe en lang række virksomheder med at implementere både Scrum og XP gennem uddannelse og praktik.
Jesper Mols Rasmussen
er leder i udviklingen af agile kompetencer, processer og værktøjer i produktudviklingen hos SWP. Jesper har en baggrund som ingeniør med 20 års erfaring fra SW udvikling som udvikler, Scrum Master og PO. Seneste fire år er brugt i R&D PMO på at tilpasse og udbrede agile metoder på alle niveauer og på tværs af faglige skel.
Ole Jepsen
partner, goAgile. Ole er aktiv i den internationale agile bevægelse, stifter og tidligere formand for Danish Agile User Group – og medstifter af Agile Leadership Network (ALN), hvor han som formand for ”Learning and Recognition” kommitteen sammen med DSDM startede arbejdet med at få defineret og implementeret et 3-level certificeringsprogram for Agile Projektledere.
Ola Sundin
has twenty years of experience from the software development industry and has spent fifteen of those working with agile teams in a wide range of roles such as systems developer, solutions architect, project manager and development manager. He is passionate about getting people to work together through collaboration and firmly believes that leadership is the process of creating an environment where people becomes empowered.
Jenni Jepsen
partner, goAgile. Jenni har stor erfaring i forandringsledelse, kommunikation samt NeuroLeadership koncepter som er integrerede i hendes coaching, træning og sparring med ledere på alle niveauer.
Downloads
Har du faglige spørgsmål til konferencen så kontakt
Andre kurser