Kurser

Applied Data Science med R

Lær hvordan du kan løse mange ofte stillede Data Science problemstillinger med R. Dette kursus introducerer dig til de vigtigste redskaber for Data Science i R, så du effektivt kan løse mange praktisk forekommende problemstillinger.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 10 besvarelser

Kurset afholdes på dansk eller engelsk afhængigt af deltagernes sammensætning.

Deltagerprofil

Dette kursus er for dig, som gerne vil lære at anvende R i dit arbejde med Data Science.

Du har erfaring med programmering gennem dit daglige arbejde med data eller fra din uddannelse og har en grundlæggende matematisk forståelse. Grundlæggende kendskab til R vil også være nyttigt.

Indhold

  • Introduktion til RStudio IDE'en, den mest populære IDE for R programmering.
  • Importering af data fra flat files og databaser. Data kommer fra en række forskellige kilder, derfor er det vigtigt at vide, hvordan man får data fra disse kilder ind i R.
  • Manipulation af data med et fokus på en meget anvendt pakke for datamanipulation kaldet dplyr. dplyr indeholder en grammatik for datamanipulation, der gør det nemmere og sjovere at manipulere data i R, hvilket er hvad mange analytikere bruger størstedelen af deres tid på.
  • Plot data med fokus på ggplot2 pakken. ggplot2 indeholder en lignende grammatik for plotning i R. Det at kunne plotte er vigtigt, når konklusioner skal drages og deles med kollegaer.
  • Programmér en prædiktionsmodel i R også kaldet supervised learning. Lær hvordan man implementerer modeller i R gennem øvelser med et fokus på populære machine learning modeller.
  • Basal Clustering i R også kaldet unsupervised learning. Lær hvordan du klynger lignende observationer sammen i grupper.
  • Interaktiv rapportering af resultater til kollegaer med R Markdown. En erhvervet viden om data er ikke meget værd, hvis man ikke kan kommunikere denne forståelse til andre. R Markdown er et stærkt værktøj for rapportering.
  • Med mere.

 


Underviser

Troels lægsgaard
Troels arbejder som Data Scientist, hvor han til hverdag bruger SQL, Python, Scala, Spark og R til Big Data analyse. Han har en kandidat i Matematisk Investering fra Aarhus Universitet, hvor han har undervist i flere år i statistiske og matematiske kurser. Han er meget interesseret i Data Science fra et teoretisk og praktisk perspektiv.

uk flag

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på