Arbejder du strategisk med kompetenceudvikling?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Arbejder du strategisk med kompetenceudvikling?

2 min.

Kompetenceudvikling kan være en altafgørende kilde til vækst. Hvis man som virksomhed har et ønske om at udnytte sine ressourcer optimalt, bør kompetenceudvikling prioriteres i lige så høj grad som drift, økonomi og struktur.

Udvikling af den enkelte medarbejders kompetencer og kvalifikationer kan være med til at sikre en højere kvalitet i opgaveløsningen, samt være med til at realisere virksomhedens vision på sigt.

Ledere undervurderer medarbejderudvikling

Mange ledere undervurderer udvikling af medarbejderes kompetencer og glemmer at sætte dette højt på dagsordenen. Kompetenceudvikling finder ofte kun sted, hvis en leder eller medarbejder tilfældigvis falder over et spændende og relevant kursus eller uddannelse.

Kompetencer er et middel, der bør investeres i, og ligesom ved så mange andre strategiske tiltag, bør der arbejdes systematisk med kompetenceudvikling for at sikre det optimale udbytte.

Medarbejderudviklingssamtalen (MUS)

En måde hvorpå, man kan sikre, at medarbejdernes behov for kompetenceudvikling bliver indfriet, er ved at opstille udviklingsmål for hver medarbejder ved de årlige medarbejderudviklingssamtaler (MUS).

Kompetenceudviklingen skal som udgangspunkt give mening for både medarbejder og leder, idet den skal have en effekt for virksomheden som helhed, og for den enkelte medarbejder på et personligt og fagligt niveau.

 


Har du brug for vejledning og sparring?

Teknologisk Institut udbyder mere end 1000 forskellige kurser, konferencer og uddannelser. Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser med fokus på konkrete værktøjer og kompetenceudvikling. Har du brug for vejledning og sparring i forbindelse med MUS og kompetenceudvikling, så kontakt os for en samtale om dine fremtidige muligheder.


Vil du gerne på kursus? 

Ønsker du at udvikle dine eller dine medarbejders kompetencer - læs mere om vores store udvalg: