Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Asset Management og Risikoledelse

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  10.995
ekskl. moms
Nr. 90331 A
4,3
Fremragende
8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Asset Management og risikoledelse udgør grundlaget for en prioriteret indsats i forhold til at få anlæg til at yde som ønsket. Risikoledelsen skaber et systematisk og dokumenteret beslutningsgrundlag og Asset Management sikrer, at de valg der træffes, understøtter en optimal udstyrsudnyttelse.

Asset Management og risikoledelse danner i stigende grad grundlag for en effektiv teknisk ledelse.

Det bunder i, at der gennem Asset Management skabes den virksomhed og opbygges de processer, som muliggør vejen til de rette løsninger for de tekniske anlæg. Risikoledelsen muliggør, at virksomheden ikke behøver at gå med både livrem og seler, da indsatsen kan reduceres, hvor risikoniveauet tillader det.

Ved at deltage i kurset Asset Management og Risikoledelse vil du få indblik i Asset Management og hvordan Asset Management relaterer til vedligehold, livstidsbetragtninger, optimering og ikke mindst risikoledelse.

Du bliver derudover klædt på til at risikovurdere ift. proces- og design-FMEA.

Deltagerprofil

Personer, der deltager i eller har ansvaret for at implementere eller på anden måde arbejde med Asset Management og den understøttende risikoledelse. Det kan blandt andet dreje sig om afdelingsledere, projektledere, teamledere, asset managere, teknikere, administrativt personale mm.

Udbytte

  • Kendskab til Asset Management og dets ophav (DS/ISO 55001)
  • Kendskab til begreberne inden for risikoledelse (DS/ISO 31000)
  • Viden om værktøjer til risikoledelse (DS/EN IEC 31010)
  • Praktisk erfaring med metoder og værktøjer til risikoledelse
  • Viden om Life Cycle-betragtninger i relation til Asset Management
  • Grundlæggende vedligeholdsbetragtninger og -begreber
  • Praktisk tilgang til optimering i relation til Asset Management

Kursusindhold

Kurset har en varighed af to dage og er bygget op som en blanding af indlæg, opgaver og case-arbejde. Derfor må der gerne medbringes en case til kurset, som kan risikovurderes. Det kan dreje sig om et ændringstiltag, et optimeringsønske, forberedelse af en arbejdsopgave, indførsel af en ny proces mv. For dem der ikke medbringer egen case, vil vi stå parat med relevante problemstillinger.

Hovedområder på kurset er:

  • Introduktion til Asset Management
  • Risikoledelse – principper og proces
  • Risikoledelse og Asset Management
  • Vedligeholdstilgang
  • Life Cycle-betragtninger
  • Optimering i relation til Asset Management
  • Metoder til anlyse af risici, herunder design og proces FMEA

Anmeldelser af Asset Management og Risikoledelse

4,3
 
Fremragende Baseret på 8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
25128
Underviser

Tanya Sørensen

4.84/5 (194 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Tanya er civilingeniør og arbejder som rådgiver og underviser inden for ledelsessystemer, auditering samt andre kvalitetsredskaber. Tanya er certificeret lead auditor i ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001 og har mange års praktisk erfaring med implementering, vedligeholdelse og auditering af ledelsessystemer i industrien.

Underviser

Lone Kirketerp

Lone har arbejdet med ledelsessystemer, interne audits og tilhørende discipliner gennem de seneste godt 20 år i rollen som QHSE Manager, koordinator og specialist. Lone har arbejdet i forskellige produktionsvirksomheder, bygge- og anlægsbranchen samt vindmølleindustri og -projekter. Har igennem mere end 10 år været ansat eller tilknyttet akkrediterede certificeringsvirksomheder og auditerer og underviser i standarderne ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 samt ISO 55001.